Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRINZĂTOR! Cui i-a mulţumit Mitriţă la finalul partidei cu FC Viitorul: ”El m-a format ca jucător, i-am mulţumit de mii de ori”

SURPRINZĂTOR! Cui i-a mulţumit Mitriţă la finalul partidei cu FC Viitorul: ”El m-a format ca jucător, i-am mulţumit de mii de ori”

Superliga

Comentarii

Formaţia CSU Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, în care oaspeţii conduceau cu 1-0 la pauză şi au jucat în inferioritate numerică din minutul 57.

Mitriţă, unul dintre marcatorii Universităţii Craiova, a ţinut să-i mulţumească celui care l-a crescu şi creat ca jucător, Gheorghe Hagi.

”A fost o atmosferă foarte frumoasă, suporterii au fost minunaţi şi îi mai aşteptăm şi la meciul viitor.

În prima repriză nu am făcut un meci rău doar că nu am avut, în faţa porţii, mai mult curaj, în repriza secundă am avut mai mult curaj şi asta s-a văzut.

Am dat foarte repede gol, în repriza secundă, după aceea a mai venit şi golul lui Bancu şi acolo s-a rupt meciul total.

Eu îmi fac meseria, îmi pare rău că am marcat împotriva celui care m-a crescut şi m-a format ca jucător, i-am mulţumit de mii de ori până acum pentru ce a făcut pentru mine”, a declarat Mitriţă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiovamitritaliga 1,  

viewscnt
Articole similare