Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | CFR Cluj, aproape să transfere un fundaş care în ultimul an a evoluat pentru Chapecoense. Brazilienii şi-au dat acordul

SURPRIZĂ | CFR Cluj, aproape să transfere un fundaş care în ultimul an a evoluat pentru Chapecoense. Brazilienii şi-au dat acordul

Superliga

Comentarii

CFR Cluj este interesată să-l transfere pe Douglas Grolli, un fundaş central de 28 de ani. Acesta este brazilian, aparţine de Cruzeiro, dar în ultimul an a fost împrumutat la Chapecoense, echipă care şi-a pierdut aproape toţi jucători într-un accident aviatic.

CFR Cluj a terminat anul pe primul loc în Liga 1, dar conducerea clubului nu se culcă pe o ureche. ”Feroviarii” îşi doresc să n-aibă prea multe emoţii în lupta pentru titlu şi se întăresc în această iarnă. Până acum, i-a transferat pe Costache şi Ţucudean, dar nu vor să se oprească aici. Oficialii lui CFR Cluj au prospectat şi piaţa din străinătate şi au găsit un fundaş central tocmai în Brazilia.

Potrivit ProSport.ro, CFR a făcut o ofertă pentru Douglas Grolli, 28 de ani, care aparţine de Cruzeiro. Însă anul trecut a fost împrumutat la Chapecoense, echipă care a trecut printr-un moment cumplit. Pe 28 noiembrie 2016, avionul în care se aflu antrenorii şi jucătorii s-a prăbuşit aproape de Medellin, Columbia. 71 de persoane au decedat atunci, din 77. Dintre jucători au supravieţuit doar Alan Ruschel (fundaş stânga), Jakson Follmann (portar, căruia i-a fost însă amputat un picior) şi Neto (fundaş).

Revenind la Douglas Grolli, CFR Cluj le-a trimis celor de la Cruzeiro o ofertă de împrumut până în vară, cu opţiune pentru un transfer definitiv. Clubul brazilian a fost de acord: “A apărut o nouă ofertă din România. Este o ofertă de împrumut şi achiziţionare în iulie. Credem că va fi mai bine pentru el să meargă în România. Cred că este cea mai bună echipă de acolo”, a spus vicepreşedintele lui Cruzeiro, Itair Machado, pentru site-ul brazilian supevasco.com.

Rămâne însă de văzut dacă şi jucătorul va fi de acord cu propunerea venită de la CFR Cluj. Grolli intră în ultima parte a contractului, ceea ce i-ar permite să plece gratis la orice echipă, caz în care ar putea să se bucure şi salariu şi primă de instalare mai mari.
 

Afla mai multe despre: douglas grollicfr clujliga 1chapecoense 

viewscnt
Articole similare