Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Cosmin Contra a primit propunerea să naturalizeze un jucător albanez. Este mijlocaş şi are 22 de ani

SURPRIZĂ | Cosmin Contra a primit propunerea să naturalizeze un jucător albanez. Este mijlocaş şi are 22 de anigalerie foto
Comentarii

Kamer Qaka, jucător legitimat la CSM Poli Iaşi, i-a fost propus lui Cosmin Contra pentru naturalizare. Însă mijlocaşul de 22 de ani a primit în această săptămână prima telegramă de convocare la naţionala Albaniei, astfel că nu mai poate juca pentru România.

Qaka a ajuns în Liga 1 în vara care a trecut şi puţini şi-au imaginat că va ajunge un jucător important în fotbalul românesc. Zilele trecute, mijlocaşul lui CSM Poli Iaşi a fost pentru prima dată convocat la naţionala Albaniei. Qaka s-a născut în Kosovo, din părinţi albanezi. Însă familia acestuia s-a mutat în Norvegia, unde de altfel a şi început fotbalul.

Qaka putea astfel să joace pentru trei naţionale: Albania, Kosovo şi Norvegia. Până la urmă, a ales-o pe prima: ”A fost visul meu. Am plâns 20 de minute când am primit vestea”, a povestiti Qaka. Însă mijlocaşul de 22 de ani a fost propus şi la naţionala României. Adrian Amborsie, preşedinte la CSM Poli Iaşi, a dezvăluit pentru ProSport.ro că a fost sunat de Adrian Mihalcea, care l-a întrebat dacă la Iaşi sunt jucători ce pot fi monitorizaţi de staff-ul naţionalei:

„Săptămâna trecută am primit un telefon de la Adrian Mihalcea, secundul lui Cosmin Contra la echipa naţională, şi am fost întrebaţi dacă avem jucători pe care să-i recomandăm pentru a fi urmăriţi de către selecţioner. Noi i-am propus pe Panţîru şi pe Chelaru la naţionala Under 21, Bădic şi Sin pot fi şi ei monitorizaţi, pentru că au avut evoluţii constant bune. De asemenea, i-am propus pentru naturalizare pe doi dintre stranierii noştri, Kamer Qaka şi Jo. Sunt doi jucători tineri, tehnici, cu calitate, care s-au integrat perfect în echipa noastră şi care au avut evoluţii foarte bune până acum. Din păcate, albanezii ne-au luat-o înainte şi l-au convocat pe Qaka la naţională”, a declarat Adrian Ambrosie, potrivit ProSport.

Dacă pe Kamer Qaka l-am pierdut, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Jo. Brazilianul în vârstă de 26 a venit tot în vară la CSM Poli Iaşi şi a arătat multă calitate până acum. Jo Santos poate juca atât pe flancul drept, cât şi pe partea stângă, a avut în acest sezon 11 apariţii, a reuşit 5 goluri şi un assist.

Afla mai multe despre: kamer qakaliga 1csm poli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare