Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza din Premier League! Singura echipă din istorie care a folosit acelaşi "11" în primele opt etape

Surpriza din Premier League! Singura echipă din istorie care a folosit acelaşi "11" în primele opt etape

Premier League

Comentarii

Premier League, actualul format al primei ligi de fotbal din Anglia, a debutat în urmă cu 26 de ani, în 1992, iar de atunci nicio echipă nu a trimis în teren acelaşi prim "11" în primele opt etape... până acum.

Rui Patricio - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Joao Moutinho, Ruben Neves, Johny - Helder Costa, Raul Jimenez, Diogo Jota. Acesta este formula pe care Nuno Espirito Santo, antrenorul lui Wolverhampton Wonderers, a trimis-o în teren în cele opt etape din acest început de campionat, inclusiv în meciul de sâmbătă, cu Crystal Palace. 

Antrenorul venit în urmă cu un sezon de la FC Porto şi-a construit echipa în jurul a cinci portughezi, iar momentan pare că i-a ieşit. "Lupii" sunt în prima jumătate a clasamentului şi au obţinut rezultate importante, cum ar fi cele două egaluri cu Manchester City, campioana entitre, şi Manchester United. 

Mica performanţă este cu atât mai impresionantă pentru că din cei 11 jucători, patru au fost aduşi în vară: Rui Patricio, Joao Moutinho, Johny şi Raul Jimenez. Astfel, oficialii nou-promovatei pot gândi un obiect superior decât cel al evitării retrogradării. 

Afla mai multe despre: wolvesrecordpremier league,  

viewscnt
Articole similare