Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Enache a semnat prelungirea şi a devenit cel mai bine plătit fundaş dreapta din România, deşi evoluţiile sale au fost dezamăgitoare

SURPRIZĂ | Enache a semnat prelungirea şi a devenit cel mai bine plătit fundaş dreapta din România, deşi evoluţiile sale au fost dezamăgitoare

Superliga

Comentarii

Şefii FCSB-ului au decis să-i prelungească înţelegerea lui Gabriel Enache, deşi prestaţiile jucătorului de 27 de ani au fost dezamăgitoare. Potrivit ProSport, Enache a primit şi o mărire de salariu care-l transformă în cel mai bine plătit fundaş dreapta din România.

Gabriel Enache a fost în ultimele două sezoane unul dintre cei mai slabi jucători din lotul FCSB-ului. Folosit mai ales pe postul de fundaş dreapta, jucătorul de 27 de ani s-a ”remarcat” prin eroare foarte grave făcute aproape în fiecare meci în care a evoluat. Este motivul pentru care este unul dintre cei mai criticaţi jucători din echipa antrenată de Nicolae Dică.

Cu toate acestea, şefii FCSB-ului sunt de altă părere. Deşi chiar Gigi Becali s-a declarat de câteva ori dezamăgit de prestaţiile acestuia, Gabi Enache a primit o prelungire de contract. Vechea înţelegere expira la finalul acestui an. Însă veştile bune pentru Enache nu se opresc aici. Potrivit ProSport, jucătorul adus de la Astra s-a ales şi cu o mărire de salariu, care-l transformă în cel mai bine plătit fundaş dreapta din România.

Gabriel Enache va câştiga astfel 16.000 de euro pe lună, mai mult decât jucători precum Benzar (15.500 de euro pe lună), Niţă (15.500 de euro pe lună), Bălaşa (12.000 de euro pe lună) sau Nedelcu (12.000 de euro pe lună) - fotbalişti cu prestaţii mult mai solide.

Afla mai multe despre: gabriel enachefcsbliga 1contract 

viewscnt
Articole similare