Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la FC Barcelona. Propunere inedită pentru oficialii catalanilor, după ce Quique Setien a vorbit despre plecarea sa de la club

Surpriză la FC Barcelona. Propunere inedită pentru oficialii catalanilor, după ce Quique Setien a vorbit despre plecarea sa de la club
Comentarii

Cotidianul Mundo Deportivo scrie că antrenorul francez Laurent Blanc ar fi fost propus antrenor la FC Barcelona.

Propunerea ar fi fost făcută de agentul lui Blanc, Jorge Mendes, în contextul în care actualul antrenor al Barcei, Quique Setien, este aspru criticat după pierderea titlului.

Laurent Blanc nu a mai antrenat nicio echipă după plecarea de la PSG, în 2016.

Quique Setien a declarat că va pleca de la FC Barcelona atunci când va trebui, după ce a avut o discuţie cu preşedintele Josep Maria Bartomeu.

"Este normal să existe întâlniri. Ne dorim să devenim mai buni. Trebuie să găsim soluţii şi să schimbăm lucrurile. A fost o întâlnire necesară pentru a pregăti viitorul cu optimism. Mereu am spus că voi profita de faptul că sunt aici până în ultima zi. Ştiam că nu va fi uşor. Niciodată nu mi-am dorit să plec. Mereu cred că voi rămâne pe viaţă la cluburile unde antrenez. Dar voi pleca atunci când va trebui să fac acest lucru", a declarat Setien.

Afla mai multe despre: laurent blanc 

viewscnt
Articole similare