Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză mare la Barcelona! A refuzat prelungirea şi va pleca gratis la Manchester City

Surpriză mare la Barcelona! A refuzat prelungirea şi va pleca gratis la Manchester City

FC Barcelona

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Sergi Roberto nu-şi va prelungi contractul cu FC Barcelona.

Unul dintre cei mai vechi jucători din lotul Barcelonei, Sergi Roberto are şanse mari să plece de pe Camp Nou, ca jucător liber de contract.

Diario UF anunţă că Sergi Roberto nu va prelungi cu FC Barcelona şi va pleca în vara lui 2022. Cea mai interesată echipă de serviciile sale pare să fie Manchester City, acolo unde Pep Guardiola îl doreşte pe Sergi Roberto de mai multă vreme.

Problema dintre Sergi Roberto şi FC Barcelona s-ar lega de durata noului acord. Fotbalistul voia un contract pe mai mulţi ani, chiar şi cu un salariu redus, în timp de Joan Laporta i-a oferit doar doi ani de contract. Operaţiunea s-a blocat, scrie şi fichajes.net, care anunţă de asemenea plecarea jucătorului.

În vârstă de 29 de ani, Sergi Roberto a crescut la Barcelona. A ajuns în La Masia în 2006, iar patru ani mai târziu avea să debuteze la prima echipă. A strâns în total 315 meciuri pentru Barcelona şi a marcat 12 goluri. El poate evolua atât ca mijlocaş central, cât şi ca fundaş lateral dreapta. Este de şase ori campion al Spaniei şi dublu câştigător de UEFA Champions League, iar pentru prima reprezentativă a strâns 11 meciuri şi a marcat un gol.

Afla mai multe despre: sergi roberto 

viewscnt
Articole similare