Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză pentru Ştefan Radu. Ce planuri are Lazio cu jucătorul român

Surpriză pentru Ştefan Radu. Ce planuri are Lazio cu jucătorul român
Comentarii

Ştefan Radu i-a surprins pe şefii lui Lazio cu evoluţiile sale de la 34 de ani şi italienii vor să îi propună o prelungire a contractului.

Radu şi-a făcut deja un nume în Serie A, unde joacă de 14 sezoane. La finalul sezonului, jucătorului român îi expiră contractul cu actuala sa echipă Lazio. Din primele informaţii oferite de „Il Messaggero”, şefii grupării din Italia vor să îi propună prelungirea contractului încă o stagiune.

Emoţionant, se fac 13 ani de când sunt la Lazio. Sărbătoresc cele 395 de prezenţe în acest tricou. Nu ţintesc un record, ci vreau să las ceva aici, la Lazio, pentru mine este foarte important. Lazio işi doreşte performanţă an de an, mă simt foarte bine aici”, a declarat recent fotbalistul român.

Fundaşul român este pe locul 2 la numărul total de prezenţe în tricoul lui Lazio, cu 395 de meciuri. Pe primul loc se află jucătorul italian Giuseppe Favalli, cu 401.


Radu a ajuns la Lazio de la Dinamo, în anul 2008, mai exact în luna ianuarie.

Fundaşul refuză să vină la echipa naţională, pentru care a disputat 10 partide în total, ultima în 2013. Foştii selecţioneri ai României au încercat să-l convingă pe „Fane” să revină sub tricolor, fără succes însă.

  • 8 goluri şi 18 assisturi a reuşit în 395 de partide pentru Lazio.
  • 6 trofee a cucerit Radu cu Lazio: trei Cupe şi trei Supercupe ale Italiei.

Afla mai multe despre: stefan radu 

viewscnt
Articole similare