Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Unde ar putea lucra Lucian Sânmărtean după ce se retrage

SURPRIZĂ | Unde ar putea lucra Lucian Sânmărtean după ce se retrage

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu a lăsat de înţeles că Lucian Sânmărtean ar putea face parte din conducerea FRF, după ce se va lăsa de fotbal. În prezent, mijlocaşul de 37 de ani este legitimat la FC Voluntari şi a declarat că nu simte nevoia să renunţe.

Lucian Sânmărtean se află în relaţii foarte bune cu cei din conducerea FRF şi nu este exclus să intre în staff-ul lui Răzvan Burleanu. Preşedintele FRF susţine că Sânmărtean este înscris într-un program de management în fotbal, care se desfăşoară la FRF şi are încredere că poate face carieră în acest domeniu:

Reporter: Îl mai aşteptaţi pe Sânmărtean la echipa naţională?

Burleanu: Pe teren sau în staff?



Reporter: Pe teren...
Burleanu: E mult mai uşor în staff, i-am făcut deja o retragere. Întrebarea pe care i-o adresez de fiecare dată când mă văd cu el este cât timp mai joacă şi îmi spune că poate. Mă bucur, şi cu Dinamo a intrat foarte bine în meci, deci este un jucător mare. La vârsta lui, 37 de ani, nu se vede absolut deloc. În momentul de faţă, Lucian e unul dintre participanţii la programul nostru de management în fotbal pe care-l avem. A fost un jucător fantastic, ceea ce înseamnă că va fi una dintre persoanele care va avea această capacitate să împărtăşească şi cu ceilalţi.

Afla mai multe despre: frfrazvan burleanulucian sanmartean 

viewscnt
Articole similare