Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă. Cătălin Golofca se poate despărţi de CFR Cluj după doar câteva luni: "Îl aştept la noi, chiar dacă nu va fi titular"

Surpriză uriaşă. Cătălin Golofca se poate despărţi de CFR Cluj după doar câteva luni: "Îl aştept la noi, chiar dacă nu va fi titular"

CFR Cluj

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, a mărturisit că îl aşteaptă pe atacantul Cătălin Golofca să revină la formaţia moldavă.

Transferat vara trecută de CFR Cluj, pentru 500.000 de euro, Cătălin Golofca a dezamăgit în cele şapte meciuri jucate pentru campioana en titre şi liderul la zi al Ligii 1. Acum, Valeriu Iftime îl aşteaptă înapoi la FC Botoşani.

"Cătălin... El este lacrimogen din... Viaţa lui e lacrimogenă, e o poveste cumva cu lacrimi, dar eu îl aştept înapoi pe Golofca acum. E greu să joace la noi, având în vedere ce benzi avem noi acum, Golofca nu vine niciodată titular în echipa asta", a declarat Valeriu Iftime.

Golofca a mai jucat în două rânduri la FC Botoşani

Ajuns iniţial la FC Botoşani în vara anului 2016, Golofca a fost vândut de două ori de Valeriu Iftime. Prima oară, în vara anului 2017, la FCSB, pentru 400.000 de euro, fotbalistul revenind la Botoşani după doar şase luni.

107 meciuri, 22 de goluri şi 19 assist-uri a reuşit Golofca, în total, la FC Botoşani.

Afla mai multe despre: golofca 

viewscnt
Articole similare