Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă! După Ronaldo, încă un jucător va avea o clauză de transfer de un miliard de euro!

Surpriză uriaşă! După Ronaldo, încă un jucător va avea o clauză de transfer de un miliard de euro!

Real Madrid

Comentarii

Felul în care Barcelona l-a pierdut pe Neymar în această vară a pus pe jar marile cluburi din Europa. Rivalii de la Real Madrid şi-au luat măsuri speciale de precauţie.

Sindromul Neymar a pus-o în gardă pe Real Madrid. De teama plecărilor, madrilenii şi-au betonat contractele jucătorilor cu clauze de reziliere astronomice. Ultimul intrat pe listă este Dani Carvajal. Fundaşul de 25 de ani a fost răsplătit cu un contract pe cinci sezoane de şefii Realului, cu o clauză de reziliere este de 350 de milioane de euro.

Carvajal este al cincilea jucător al Realului care îşi prelungeşte contractul de la începutul sezonului. Toţi au clauze de reziliere astronomice. Isco este lider cu 700 de milioane de euro, urmat de Modric cu 500 de milioane. Tot jumătate de miliard este şi clauza lui Dani Ceballos, jucător adus în această vară de la Betis.
 
Benzema se pregăteşte să-i depăşească pe toţi. Potrivit presei iberice, francezul va avea o clauză de un miliard de euro în noul contract, tot atât cât are şi Cristiano Ronaldo.

Afla mai multe despre: real madridbarcelonaneymarkarim benzemacristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare