Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă pentru Mircea Lucescu. Cine a venit în cantonament să-l viziteze: ”Mi-a făcut o plăcere extraordinară”

Surpriză uriaşă pentru Mircea Lucescu. Cine a venit în cantonament să-l viziteze: ”Mi-a făcut o plăcere extraordinară”
Comentarii

Mircea Lucescu a avut parte de o surpriză înainte de amicalul cu România. Selecţionerul Turciei a fost vizitat la Cluj de patru dintre foştii săi jucători de la Corvinul Hunedoara. ”Il Luce” s-a declarat încântat de întâlnire.

Mircea Lucescu se află la Cluj, unde urmează să joace amicalul contra României. Patru dintre foştii săi jucători de la Corvinul Hunedoara au decis să-i facă o surpriză şi l-au vizitat în cantonamentul Turciei: Dan Colesniuc, Ioan Petcu, Romulus Gabor şi Dorin Nicşa. Aceştia au fost însoţiţi de Lucian Marinescu, care i-a fost elev lui Lucescu la Rapid, la finalul anilor '90. Mircea Lucescu a fost foarte plăcut surprins de întâlnirea cu cei cinci:

”Mi-a făcut o plăcere extraordinară să văd jucători de la Corvinul care au venit să mă salute. A fost cel mai frumos fotbal din România în acea perioadă”, a declarat Mircea Lucescu în conferinţa de presă de dinaintea amicalului România - Turcia.

Mircea Lucescu şi-a început fabuloasa carieră de antrenor în 1979, la Corvinul Hunedoara, unde a reuşit să construiască o echipă redutabilă, din care făceau parte nume precum Mischa Klein, Dorin Mateuţ sau Romulus Gabor. Mircea Lucescu a rămas la Corvinul până în 1982 şi a fost cea mai glorioasă perioadă din istoria clubului. Performanţele reuşite aici l-au propulsat pe Lucescu în funcţia de selecţioner al României, unde a rămas până în 1986.

Afla mai multe despre: mircea lucescucorvinul hunedoararomulus gabor 

viewscnt
Articole similare