Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprize mari în echipa FCSB-ului! Ce jucători vrea Dică să debuteze la meciul din Cupa României

Surprize mari în echipa FCSB-ului! Ce jucători vrea Dică să debuteze la meciul din Cupa României

Cupa României

Comentarii

FCSB traversează o periodă foarte bună. Fotbaliştii antrenaţi de Nicolae Dică s-au impus în Israel şi a trecut la scor de ACS Poli Timişoara. Roş-albaştrii se pregătesc de meciul din 16-imile Cupei României, iar Nicolae Dică a chemat şase jucători de la echipa a doua pentru disputa cu Sănătatea Cluj.

Diferenţa de valoare dintre cele două echipe este evidentă, iar acest lucru i-a permis tehnicianul roş-albaştrilor să ofere minute unor jucători veniţi de la echipa a doua, odihnind astfel câţiva titulari. 

Jucătorii experimentaţi care vor face parte din lotul lui Dică pentru meciul cu Sănătatea Cluj sunt: De Amorim, Golofca, Dennis Man şi Vlad Achim, iar Andrei Vlad şi Daniel Benzar se vor număra şi ei printre titulari.

Cei şase jucători de la echipa a doua, care se vor alătura lotului vicecampioanei sunt: Ştefan Pacionel (mijlocaş), Alex Nicola (fundaş), Mario Mihai (atacant), Mihai Neg (fundaş), Ianis Stoica (mijlocaş) şi Laurenţiu Ardelean (mijlocaş).

Doar Mario Mihai a mai jucat pentru FCSB, sub conducerea lui Reghecanf, într-un meci cu CSM Poli Iaşi, pe 31 august 2016.

Afla mai multe despre: cupa romanieifcsbsanatatea cluj,  

viewscnt
Articole similare