Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprize uriaşe pregătite de casele de pariuri. Cine e favorită în derby-ul Steaua - Rapid şi ce cote au fost pregătite

Surprize uriaşe pregătite de casele de pariuri. Cine e favorită în derby-ul Steaua - Rapid şi ce cote au fost pregătite

Fotbal

Comentarii

Marele derby din Liga a IV-a Bucureşti, Steaua - Academia Rapid, se joacă sâmbătă, de la ora 19:45, în faţa a peste 40 de mii de suporteri pe Arena Naţională.

Cum interesul pentru acest meci este uriaş, casele de pariuri au venit şi ele cu oferte excelente pentru partida de sâmbătă. Surprinzător, Academia Rapid este favorită, cu o cotă de 1.90 la victorie. Deşi Steaua este gazdă, un succes al roş-albaştrilor este cotat la 3.20. În cazul în care cele două echipe vor încheia la egalitate, aşa cum s-a întâmplat în meciul tur de pe Giuleşti, pariorii vor primi o cotă de 4.00.

Intră aici pentru a accesa cea mai buna platformă de pariuri sportive din Romania.

La fel de surprinzătoare sunt şi cotele pentru goluri. La opţiunea "Sub 2.5", după ce în tur a fost 1-1, casele de pariuri oferă o cotă de 2.65, în timp ce, pentru opţiunea "Peste 2.5", cota este de 1.44. Aceeaşi cotă este şi pentru varianta "Ambele echipe marchează", iar pentru opţiunea "1X", cota este de 1.87.

Casa de pariuri licenţiată în România conform deciziei L1170664W000663 le pune la dispoziţie pariorilor peste 70 de variante pentru meciul din Liga a IV-a ditre Steaua şi Academia Rapid.

Afla mai multe despre: steauarapidarena nationalaacademia rapidderby 

viewscnt
Articole similare