Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprizele Betano pentru Mondial!

Surprizele Betano pentru Mondial!galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Pentru Cupa Mondială, operatorul digital de pariuri şi cazinou, Betano, ţi-a pregătit mai multe surprize. Şi nu e vorba doar de pariuri! Da, ai peste 200.000 de pariuri disponibile pentru turneu, însă poţi câştiga premii în bani doar prin acţiunile tale pe site.

Secţiunea specială pentru Mondial

Intră pe pagina dedicată Cupei Mondiale pe site-ul Betano şi alege unul dintre sutele de mii de pariuri disponibile! Pentru turneul final ai mii de pieţe de pariere şi peste 200.000 de pronosticuri posibile! Pariurile speciale sunt din toate categoriile. Lista lor porneşte de la câştigătorea turneului şi oferă multiple posibilităţi la fiecare echipa naţională, jucători, recorduri care pot fi bătute, stadioane şi arbitri! Iar dacă se întâmplă să vrei un pariu şi să nu îl găseşti, îl poţi cere imediat accesând Cere un pariu!

Drumul spre Glorie – premii doar pentru că intri pe site!

Drumul spre Glorie este un nou concurs, ce va debuta cu ediţia de Mondial. Strânge puncte în fiecare zi fiind activ pe site-ul Betano, termină cât mai sus în clasament la finalul competiţiei şi câştigă premii în bani! Vei primi puncte pentru simpla conectare pe site, pentru plasarea unui pariu, pentru orice distribuire pe reţelele de socializare şi pentru completarea misiunilor. E simplu, nu? Termină pe primul loc în Drumul spre Glorie şi câştigă 15.000 de lei! Fii cu ochii pe pagina dedicată Cupei Mondiale şi nu rata startul! Competiţia va începe miercuri, 13 iunie, la 08:00!

Misiunile Mondialului au început deja

Misiunile Betano au fost introduse în primăvară, iar acum ajung la un alt nivel odată cu Cupa Mondială. Misiunile Mondialului vor fi valabile atât înaintea meciurilor cât şi în timpul lor, pot include un meci sau mai multe şi vor exista pe toată durata turneului final. Prima misiune a început deja: Ghiceşte câştigătoarea Mondialului!

Urmăreşte secţiunea specială pentru Cupa Mondială şi fii la curent cu cele mai bune cote şi cu concursurile oferite de Betano în această lună!

 

Afla mai multe despre: betanomisiunepariuri sportivecupa mondiala 

viewscnt
Articole similare