Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Susţinere necondiţionată pentru echipa lui Marius Şumudică: ”Au venit de la o mie de kilometri distanţă”

Susţinere necondiţionată pentru echipa lui Marius Şumudică: ”Au venit de la o mie de kilometri distanţă”

Stranieri

Comentarii

Antrenorul român Marius Şumudică (52 de ani) a tras concluziile după victoria categorică reuşită de Gaziantep în campionatul din Turcia.

Gaziantep FK, echipa pregătită de Marius Şumudică, a învins-o în deplasare pe Karagumruk, scor 3-0, în etapa a 18-a din Turcia.

Drăguş a marcat în minutul 27 şi a pasat decisiv pentru Gradel în minutul 49. Al treilea gol a fost înscris de Kizildag, în minutul 87, din assistul lui Maxim.

Denis Drăguş a jucat până în minutul 75, iar Alex Maxim a intrat pe teren în minutul 54. Tot la Gaziantep FK, Florin Niţă a fost integralist.

”Îi felicit pe toţi cei care au rămas lângă echipă”

La finalul meciului, Marius Şumudică a fost extrem de mulţumit de rezultat şi le-a mulţumit fanilor pentru suportul oferit favoriţilor lor.

"Am făcut 9 puncte în deplasare. Suntem pe un drum bun, ne vom continua drumul cu paşi încrezători. Acum vom intra în pauză. Vor fi jucători care ni se vor alătura, dar şi fotbalişti care vor merge la Cupa Africii pe Naţiuni.

Toată lumea a ştiut cum să joace. Vreau să-l felicit pe preşedintele nostru. Îi felicit pe toţi cei care au rămas lângă echipă. Vreau să le dedic această victorie suporterilor noştri care au venit de la o mie de kilometri distanţă.

Cu toate acestea, aştept mai mulţi fani la meciurile pe care le jucăm acasă. Aştept 15 mii de suporteri la următorul meci. Vreau să ne susţină. Îi aştept!", a declarat Şumudică, după meci.

În Superliga Turciei, echipa românilor ocupă locul 13, cu 19 puncte, în timp ce Karagumruk este pe 15, cu 17 puncte. Lider este Fenerbahce, care are 43 de puncte.

Afla mai multe despre: marius sumudicaturciagaziantepstranieri 

viewscnt
Articole similare