Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Swansea - Chelsea. "Solistul" perfect vine din Premier League

Swansea - Chelsea. "Solistul" perfect vine din Premier League

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Swansea - Chelsea Anglia 28.04.2018. Pentru Chelsea, sezonul este departe de a se fi încheiat. Trupa lui Conte trebuie să tragă tare atât în campionat, cât şi în finala Cupei Angliei.

Ponturi pariuri Swansea - Chelsea Anglia 28.04.2018

Campioana de anul trecut a Angliei traversează un moment foarte dificil şi are şanse tot mai mici să joace în UEFA Champions League în sezonul viitor. Echipa de pe Stamford Bridge va juca însă în UEFA Europa League. Este calificată în finala Cupei Angliei şi, chiar dacă nu câştigă trofeul, poziţia a cincea din campionat îi asigură participarea în cupele europene în sezonul viitor. De cealaltă parte, Swansea luptă pentru salvarea de la retrogradare. Este prima deasupra liniei, cu patru puncte avans.

Cote bune şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar azi!

Ponturi pariuri Swansea - Chelsea Anglia 28.04.2018

Swansea vine după o serie de şase meciuri fără victorie, în care a obţinut doar trei puncte. A remizat cu Huddersfield, cu West Brom şi cu Everton, dar a pierdut cu Tottenham, cu Man United şi cu Man. City. Eşecul cu Tottenham a pus capăt unei serii de şapte victorii consecutive pe teren propriu pentru echipa lui Carlos Carvalhal. Doar două victorii a reuşit Swansea în faţa adversarului de sâmbătă, una acasă şi una în deplasare. Pe teren propriu a mai înregistrat patru remize şi două înfrângeri.

Chelsea vine după o serie de patru meciuri fără înfrângere, în care a înregistrat o victorie şi trei remize: 1-1 cu West Ham, 3-2 şi 2-0 cu Southampton, respectiv 2-1 cu Burnley. În deplasare, echipa lui Antonio Conte vine după o serie de trei victorii consecutive. Au picat ca o mănuşă, după cele cinci înfrângeri consecutive înregistrate de la mijlocul lunii ianuarie şi până la mijlocul lunii martie.

Swansea - Chelsea 2 @ 1.50

Afla mai multe despre: swanseachelseaponturi pariurianglia 

viewscnt
Articole similare