Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Swansea - Southampton. Meci decisiv pentru evitarea retrogradării

Swansea - Southampton. Meci decisiv pentru evitarea retrogradării

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Swansea - Southampton Anglia 08.05.2018. O singură echipă este retrogradată, oficial, în Championship. Ultimele două se vor decide în ultima etapă din acest sezon de Premier League.

Ponturi pariuri Swansea - Southampton Anglia 08.05.2018

Însă, până atunci, Swansea şi Southampton, două echipe aflate în lupta directă pentru evitarea retrogradării, se întâlnesc marţi, de la ora 21:45, într-o restanţă din etapa cu numărul 31.

Cote mari şi mii de transmsiuni live sunt pe betano.com. Deschide un cont chiar astăzi

În acest moment, Swansea are o serie îngrozitoare de rezultate. Are opt meciuri consecutive fără victorie, în toate competiţiile, şi este prima echipă aflată sub linia roşie a clasamentului în Premier League. În ultimele trei partide disputate, Swansea n-a marcat niciun gol şi a pierdut de fiecare dată. A fost un 0-5, cu Manchester City, apoi câte o înfrângere cu 0-1 în faţa lui Chelsea şi a lui Bournemouth.

Ponturi pariuri Swansea - Southampton Anglia 08.05.2018

De partea cealaltă, Southampton vine după două rezultate în urma cărora a obţinut patru puncte. A câştigat meciul de pe propriul teren, scor 2-1, cu Bournemouth, apoi a remizat în deplasarea de la Everton, scor 1-1. Meciul cu Everton este de tristă amintire pentru "sfinţi". Weekend-ul trecut, Southampton a deschis scorul prin Redmond, însă a fost egalată dramatic în minutul 90+6.

Swansea - Southampton Sub 3,5 @ 1.30

Afla mai multe despre: swanseasouthamptonponturi pariuripremier league 

viewscnt
Articole similare