Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tănase se plânge: "Arbitrii discută de mine în şedinte". Balaj confirmă şi îl critică pe mijlocaş

Tănase se plânge: "Arbitrii discută de mine în şedinte". Balaj confirmă şi îl critică pe mijlocaş

Fotbal intern

Comentarii

Florin Tănase a obţinut două penalty-uri pentru FCSB în prima repriză a partidei cu Sepsi, însă a fost avertizat, în direct la Telekom Sport, de expertul în arbitraj, Cristi Balaj.

"Nu ştiu dacă se poate discuta că n-au fost penalty-uri la mine. S-au dat lovituri de pedeapsă mult mai uşoare. Au fost penalty-uri clare la mine. Am auzit că în şedinte, arbitrii se avertizează între ei să aibă grijă la mine, chiar şi când sunt la 30 de metri de poarta adversă. Nu ştiu de ce cred ei că simulez. Ar trebui să-i întrebaţi" , a declarat Florin Tănase la Telekom Sport.

"Aşa este, chiar aveam mare grijă la anumiţi jucători când eram în activitate, nu numai la Tănase. Există jucători care protestează, există jucători care simulează, există jucători care folosesc coatele, iar noi studiam toate aceste lucruri şi aveam toate informaţiile. Şi la nivel internaţional se practică aceste lucruri.

Chiar Chivu analizează la UEFA jucătorii şi oferă informaţii utile despre obiceiurile unor fotbalişti, astfel încât toţi arbitrii să ştie cu ce au de a face. Eu când arbitram, ştiam că Tănase, la orice atingere, cade. Eram foarte atent. Eu zic că la prima fază nu este penalty. Este mult prea puţin pentru a acorda lovitură de pedeapsă. Sunt curios cum se va simţi Tănase când un arbitru nu va mai primi meciuri în etapele următoare din cauza lui, pentru că l-a păcălit" , a spus expertul Telekom Sport, Cristian Balaj.

Primul penalty obţinut de Tănase:

Al doilea penalty obţinut de Tănase:

Afla mai multe despre: florin tanasesepsisf gheorghecristi balajcristi chivuuefaliga 1 

viewscnt
Articole similare