Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tată la 22 de ani! Ce internaţional german a părăsit cantonamentul naţionalei pentru a-şi vedea fetiţa

Tată la 22 de ani! Ce internaţional german a părăsit cantonamentul naţionalei pentru a-şi vedea fetiţa
Comentarii

Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din noua generaţie a fotbalului german, Leroy Sane, a devenit tată. Fotbalistul a fost lăsat să plece de selecţionerul Low, care pregăteşte amicalul cu Peru.

Cariera lui Leroy Sane a primit o mare lovitură în vară când selecţionerul Joachim Low l-a sărit atunci când a făcut selecţia pentru Cupa Mondială din Rusia. Iar decizia a fost criticată la vremea respectivă de mai mulţi foşti fotbalişti care apreciaseră evoluţiile atacantului de la Manchester City.

La trei luni de la acel moment, pe strada lui Sane a răsărit soarele. În plan personal. Fotbalistul a devenit tată la doar 22 de ani, după ce iubita lui a adus pe lume o fetiţă. Fotbalistul a cerut premisiunea de a părăsi cantonamentul naţionalei germane, înaintea partidei fostei campioane mondiale împotriva peruanilor. 

Prietena lui Sane este cântăreaţă şi şi-a făcut deja un nume în industria muzicală. Este asemuită cu Rihanna, una dintre cele mai apreciate vedete pop ale lumii. Leroy Sane şi Candice Brook şi-au oficializat relaţia la sfârşitul anului 2017. 

Jucătorul a confirmat naşterea fetiţei sale pe reţelele de socializare şi a ţinut să mulţumească staff-ului naţionalei, dar şi selecţionerului Joachim Low pentru că l-au lăsat să plece din cantonament pentru naşterea primului său copil.

Afla mai multe despre: sanetatămondial 

viewscnt
Articole similare