Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tătăruşanu, alături de Neymar şi Cavani în echipa ideală a turului de campionat

Tătăruşanu, alături de Neymar şi Cavani în echipa ideală a turului de campionat

Stranieri

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a fost cumpărat de Nantes în această vară, de la Fiorentina, în schimbul a 2,5 milioane de euro. Este cel mai bun transfer pe care l-a făcut Claudiu Ranieri, românul apărând excelent în prima parte a campionatului.

Prestaţiile foarte bune ale portarului nostru l-au introdus în echipa ideală a turului de campionat, din care mai fac parte Neymar, Cavani sau Falcao.

Jurnaliştii de la goal.com au numai cuvinte de laudă la adresa românului: "De când a fost adus de Claudio Ranieri, în vară, portarul naţionalei României trece printr-o perioadă excepţională. S-a impus rapid şi este una din piesele de bază ale lui Nantes, echipă care se bazează pe o defensivă formidabilă. Niciun portar care a apărat mai mult de 10 meciuri în actuala ediţie de campionat nu are un procentaj de mingi salvate mai bun decât fostul jucător al Fiorentinei (75.81)" notează cei de la Goal.

ECHIPA TURULUI DE CAMPIONAT:

Tătăruşanu (Nantes) - Dani Alves (PSG), Nordi Mukuele (Montpellier), Marquinhos (PSG), Jerome Roussillon (Montpellier) - Luiz Gustavo (Marseille), Florian Thauvin (Marseille), Nabil Fekir (Lyon) - Neymar (PSG), Radamel Falcao (Monaco), Edinson Cavani (PSG)

Afla mai multe despre: tatarusanunantesechipa ideala a franteicavanineymar 

viewscnt
Articole similare