Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te faci de râs”. L-a auzit pe Săpunaru după FCSB - Rapid 2-2 şi l-a contrat: ”La patru înfrângeri nu a mai ţinut?” | EXCLUSIV

”Te faci de râs”. L-a auzit pe Săpunaru după FCSB - Rapid 2-2 şi l-a contrat: ”La patru înfrângeri nu a mai ţinut?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB şi Rapid au oferit un derby plin de spectacol pe Arena Naţională. Cele două mari rivale bucureştene au marcat fiecare de câte două ori, iar Cristi Săpunaru (40 de ani) a vorbit la finalul meciului în care giuleştenii au obţinut primul lor punct din acest play-off.

FCSB şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 2-2, în cadrul etapei cu numărul cinci din play-off-ul Superligii României.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Olaru (10) şi Băluţă (57), în timp ce pentru giuleşteni au înscris Krasniqi (12) şi Rrahmani (16).

Panduru, idignat după ce l-a auzit pe Săpunaru: ”E mai bine să laşi aşa cum e în vestiar”

La finalul meciului, Basarab Panduru a fost prezent în studioul Orange Sport şi a vorbit, printre altele, şi despre flash-interviul dat de Cristi Săpunaru după derby.

Expertul Orange Sport s-a arătat deranjat de faptul că purtătorul banderolei de căpitan la Rapid a făcut apel de mai multe ori la termenul de ”familie”, acum după primul punct obţinut în play-off, nu şi după cele patru eşecuri la rând din mandatul lui Bergodi.

”Familia la noi funcţionează foarte bine. După o noapte de beţie ne luăm şi după o săptămână de trezire ne despărţim. Cam atât e la noi familia. Exact o săptămână.  

A venit şi Bîrligea după meciul cu Rapid şi spunea ce mare familie suntem, iar după 5-1 ce mai suntem? Nu mai suntem, nici mică măcar. Cred că trebuie să ai grijă la astea cu familiile că parcă pare că până acum n-am fost, cineva nu ne-a lăsat să fim, acum dintr-odată suntem, parcă lucrurile nu sunt chiar aşa.

Nu mai văd speech-urile astea, când câştigă o echipă vezi cum face căpitanul, ce le spune, dar la patru înfrângeri nu a mai ţinut? Nu-i mai încurajezi? Ce se întâmplă? Trebuie să ai grijă. Nu poţi să arăţi lucrurile astea. 

Eu înţeleg că sunt acum tot felul de chestii, să arătăm, să facem, să punem, dar te faci de râs. Că urmează un meci pe care îl pierzi, şi al doilea, şi al treilea, şi al patrulea, şi nu mai pui nimic. Atunci ce înseamnă? E mai bine să laşi aşa cum e în vestiar. Aşa e cel mai bine”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

În urma acestui rezultat de egalitate, în clasamentul Superligii, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.

Declaraţia lui Săpunaru, după FCSB - Rapid 2-2

”Cred că a fost un meci frumos, păcat că nu am reuşit să îl câştigăm. Cred că acum, după mult timp, am fost o echipă. Ne-am dorit să câştigăm acest meci. Am fost mai agresivi, mai răi în teren. Şi ei îşi doreau să câştige. Cred că prima repriză ne-a aparţinut în totalitate, a doua mai mult lor.

Suntem obligaţi să ne revenim, altfel nu ne mai batem pentru locul doi. Cred foarte mult în acest grup. Nu s-a întâmplat nicodată să pierd la Rapid patru meciuri la rând. Ne doare, e greu, e frustrant, dar trebuie să mergem mai departe. Cei care cad şi nu se ridică nu prea au nimic de câştigat în viaţă!", afirma Săpunaru, după meci.

Afla mai multe despre: fcsb rapidcristi sapunarusuperligabasarab panduruarena nationala 

viewscnt
Articole similare