Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teixeira, sfaturi pentru puştii "de milioane" ai FCSB şi pariul portughezului: "Va ajunge mare fotbalist!"

Teixeira, sfaturi pentru puştii "de milioane" ai FCSB şi pariul portughezului: "Va ajunge mare fotbalist!"

FCSB

Comentarii

FCSB se află în al doilea cantonament al iernii, acolo unde urmează să dispute ultimul amical din pregătiri, înainte de revenirea în ţara. Roş-albaştrii îi vor avea adversari pe cei de la NK Osijek, marţi, 30 ianuarie, de la ora 17:00.

Filipe Teixeira este convis că jucătorii tineri aduşi de Gigi Becali la echipă se vor integra foarte bine şi vor avea un viitor frumos la gruparea roş-albastră.

”Trebuie să fie profesionişti, să facă totul cu plăcere, iar apoi să joace meci de meci şi să aibă încredere. Cu siguranţă Dennis Man, Nedelcu, cei tineri, vor avea un viitor frumos. Sper să fie aşa, pentru ei şi pentru naţionala României”, a declarat Filipe Teixeira.

Mijlocaşul stelist îi prevede un viitor foarte bun lui Coman, despre care spune că va ajunge cu siguranţă un mare fotbalist. ”Nu cred că Florinel Coman poate fi comparat cu Mbappe. Ştiu că a fost comparat, dar Mbappe e Mbappe, iar Coman e Coman. Sunt jucători diferiţi, cu stiluri diferite. Coman o să ajungă cu siguranţă mare fotbalist, dacă are şi noroc şi va munci”, a spus Teixeira.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1teixeiracampionatul romaniei,  

viewscnt
Articole similare