Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teixeira ştie cum poate trece Alibec peste criza din acest moment: "Toate criticile pe care le primeşti trebuie să te motiveze mai mult"

Teixeira ştie cum poate trece Alibec peste criza din acest moment: "Toate criticile pe care le primeşti trebuie să te motiveze mai mult"

FCSB

Comentarii

Fotbalistul echipei FCSB, Filipe Teixeira, a declarat, duminică seara, la finalul Galei AFAN, că el şi colegii săi trebuie să fie mai buni în 2018 deoarece în momentul de faţă formaţia roş-albastră ocupă doar locul 2 în clasamentul Ligii I.

"Trebuie să fim mai buni în 2018 pentru că acum suntem pe locul 2. Sper ca la sfârşitul campionatului să fiu bucuros şi să câştig încă un trofeu. Alibec cred că şi-a revenit. A fost în vacanţă ca toată lumea, sper ca acum să fie bine mental şi fizic. Noi o să îl ajutăm. El trebuie să fie puternic, este important asta în fotbal. Toate criticile pe care le primeşti trebuie să te motiveze mai mult", a spus mijlocaşul portughez.

Referitor la dubla cu Lazio Roma din şaisprezecimile de finală ale Europa League, Teixeira a afirmat că speră ca FCSB să producă surpriza. "Va fi un meci foarte greu pentru noi, trebuie să fim realişti. Lazio e o echipă foarte mare, foarte puternică. Dar trebuie să fim încrezători că putem să creăm o surpriză", a adăugat el.

Fotbalistul formaţiei FCSB, Filipe Teixeira, a fost desemnat cel mai bun jucător străin din România în cadrul Galei Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN), eveniment care a avut loc, duminică seara, la Hotelul Intercontinental din Capitală.

Afla mai multe despre: teixeirasteauafcsblaziocampionatliga 1premiuafangalaalibec 

viewscnt
Articole similare