Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Telekom Sport vă prezintă informaţiile de care aveţi nevoie dacă mergeţi la meciul din această seară de pe Arena Naţională

Telekom Sport vă prezintă informaţiile de care aveţi nevoie dacă mergeţi la meciul din această seară de pe Arena Naţională

FCSB

Comentarii

FCSB - Viktoria Plzen se joacă în această seară la Telekom Sport începând cu ora 22:05! Dacă veţi merge la partida din această seară vă prezentăm cele mai importante aspecte de care trebuie să ţineţi cont.

1. BILETE ŞI INFO PREŢURI

Dacă nu aţi comandat bilete pe cele două site-uri puse la dispoziţie de către Steaua, atunci mai aveţi varianta caselor de bilete! Până aseară se vânduseră aproximativ 20.000 de bilete, deci mai sunt suficiente dacă doriţi să veniţi la partida cu Viktoria Plzen. Există tichete în toate zonele stadionului, iar preţurile sunt foarte accesibile. Peluze: 20 lei, tribuna 2: 25 lei, tribuna 1: 150-250 lei. Oficialii partidei vă recomandă să nu cumpăraţi bilete de la bişniţari, multe dintre ele s-ar putea să fie falsificate şi să nu puteţi intra în stadion.

2. ACCES AUTO ŞI PARCARE
Puteţi parca pe străduţele lăturalnice doar dacă ajungeţi cu trei ore înainte de startul meciului! În rest pe acestea vor putea intra doar riveranii, nu şi cei care nu au acte de identitate pe adresele de lângă stadion! Mai mult, cu o oră înainte de startul meciului, poliţia va bloca total accesul spre Arena Naţională de la Piaţa Muncii. Poliţia va permite accesul maşinilor doar celor care vor deţine acces din partea clubului. Acelaşi lucru şi în interiorul complexului sportiv.

3. ACCES PE STADION
Fiind grad maxim de risc, Jandarmeria a decis ca porţile Arenei Naţionale să se deschidă la 20:00, cu două ore înainte de fluierul de start. Aproximativ 300 de jandarmi şi 200 de stewarzi vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la meciul din această seară. Toţi spectatorii trebuie să se supună controlului corporal sumar şi al bagajelor. Refuzul de a fi controlat atrage după sine interdicţia de a intra în Arena Naţională!

4. OBIECTE INTERIZE
Fiind un meci organizat de către UEFA, regulile sunt foarte stricte la capitolul multimedia, iar fanii care vor intra cu obiecte interzise la ei vor avea încăperi speciale de depozitare. Spectatorii care deţin tablete nu vor avea voie să intre cu ele în tribună. Posesorii de aparate foto pot intra cu ele pe stadion, mai puţin cu cele profesionale (cu obiectiv care se poate schimba, DSLR-uri). În plus, camerele de luat vederi nu sunt permise absolut deloc în stadion.

5. MATERIALE PROMOŢIONALE
Fanii care vor să-şi cumpere tricouri, steaguri sau fulare şi eşarfe cu Steaua vor avea un singur punct de unde pot achiziţiona aşa ceva. Magazinul se găseşte în interiorul tribunei VIP, dar mai sunt puncte de vânzare şi în curtea Arenei. Fanii au la dispoziţie noile tricouri de acasă, iar preţurile variază între 100 şi 500 de lei, în funcţie de material şi firma producătoare. Mai mult, la acest meci se vor putea cumpăra fulare, steaguri, etc...

6. CATERING PENTRU FANI
La meciurile jucate pe Arenă, spectatorii beneficiază de mai multe puncte de unde îşi pot cumpăra mâncare. Există peste 30 de locuri de unde se pot achiziţiona sucuri, apă, floricele sau hot-dog. Pentru un pahar de apă la 500 ml, fanii trebuie să scoată din buzunar 5 lei, iar pentru unul de suc 7 lei. Pentru un coş de floricele preţul este de 13 lei, iar pentru un hot-dog cu kechup ori muştar, preţul este de 10 lei. Fiind un meci organizat sub egida UEFA, unde sponsor este un producător de bere, la punctele de vânzare se va găsi şi bere fără alcool.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaarena nationalaaccesfanipolitieviktoria plzeneuropa leagueimortantinformatiitelekom sport 

viewscnt
Articole similare