Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Telenovela” Coutinho continuă! Brazilianul ar putea ajunge, totuşi, la Barcelona în iarnă!

”Telenovela” Coutinho continuă! Brazilianul ar putea ajunge, totuşi, la Barcelona în iarnă!
Comentarii

”Telenovela Coutinho” continuă să ”ruleze” pe scena fotbalului european. Conform presei din Marea Britanie, brazilianul are şanse uriaşe să ajungă la Barcelona în această iarnă.

”Nu cred că Philippe Coutinho ar trebuie să plece. Totuşi, va semna cu Barcelona. Orice jucător din Premier League se poate răzgândi când e dorit de Barcelona sau Real Madrid. Când aceste cluburi îşi arată interesul, fotbaliştii fac mişcări în acea direcţie”, a spus fostul atacant Emile Heskey pentru cotidianul Express. 

De asemenea, Oscar Grau, unul dintre oficialii Barcelonei, a confirmat că Philippe Coutinho va fi ofertat în luna ianuarie, urmând ca Liverpool să încaseze aproximativ 80.000.000 de euro în schimbul brazilianului.

”Suntem gata să-l cumpărăm pe Coutinho în perioada de transferuri din această iarnă, în ianuarie, sau orice alt jucător cerut de managerul echipei”, a spus Oscar Grau, directorul executiv al Barcelonei zilele trecute.

45.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Coutinho, conform transfermarkt.de. Brazilianul a fost cumpărat pentru 13.000.000 de euro de la Inter, în 2013.

Afla mai multe despre: coutinhotransferbarcelonaliverpool 

viewscnt
Articole similare