Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tennys Sandgren produce surpriza turneului la AusOpen, eliminându-l pe Dominic Thiem, în optimi

Tennys Sandgren produce surpriza turneului la AusOpen, eliminându-l pe Dominic Thiem, în optimi

Tenis

Comentarii

Americanul Tennys Sandgren, locul 97 ATP, l-a învins, luni, cu scorul de 6-2, 4-6, 7-6 (4), 6-7 (7), 6-3, pe austriacul Dominic Thiem, locul 5 ATP şi cap de serie numărul 5, calificându-se în sferturile de finală ale Australian Open, după aproape patru ore de joc.

În vârstă de 26 de ani, Sandgren poartă numele unui străbunic, Tennys, care nu a avut nicio legătură cu sportul pe care îl practică jucătorul. Profesionist din 2011, el a evoluat mai mult în turnee ITF şi challenger, iar anterior a jucat în campionatul universitar american.

După o operaţie la şold, suferită în 2014, Sandgren a intrat în Top 100 ATP la finalul anului trecut şi, înainte de Australian Open, a mai jucat pe tabloul principal al unui grand slam doar la French Open şi la US Open, câte o dată, în 2017, fiind eliminat în turul I.

Tennys Sandgren a mai făcut o victimă "cu nume" la actula ediţie a AusOpen, eliminându-l pe elveţianul Stan Wawrika, locul 8 ATP şi cap de serie numărul 9, cu scorul de 6-2, 6-1, 6-4.

În sferturi, americanul va da piept cu sârbul Novak Djokovici, locul 14 mondial şi cap de serie numărul 14, sau cu sud-coreeanul Hyeon Chung (locul 58).

Afla mai multe despre: tenisaustralian open 

viewscnt
Articole similare