Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Terry abia a semnat cu noua echipă şi vrea o mărire de salariu. Câţi bani cere legenda lui Chelsea

Terry abia a semnat cu noua echipă şi vrea o mărire de salariu. Câţi bani cere legenda lui Chelsea
Comentarii

A jucat toată cariera în Anglia şi la 37 de ani s-a decis să încerce o experienţă şi într-un alt campionat, dar nu se vinde ieftin. John Terry cere o mărire de salariu la doar câteva zile după ce a semnat cu Spartak Moscova.

Au trecut vremurile când John Terry juca în Liga Campionilor cu banderola lui Chelsea pe braţ, acum, la finalul carierei jucătorul se gândeşte mai mult la bani. După o experienţă mai puţin plăcută, în Championship, la Aston Villa, fundaşul englez a semnat cu Spartak Moscova şi ar trebui să joace pentru ei în următorul sezon. 

Lucrurile sunt mai complicate însă. Contractul semnat de Terry pentru sezonul 2018-2019, cu opţiunea de a prelungi pe încă un sezon, poate fi anulat în orice moment, din cauza unei clauze stipulate în actele oficiale. Şi asta se poate întâmpla dacă conducătorii echipei din capitala Rusiei nu vor ajunge la o înţelegere cu Terry. 

Iniţial au căzut la un acord pentru un salariu de 1.9 milioane de euro, dar după un control medical la clinica "Villa Stuart", acolo unde a fost operat şi Vlad Chiricheş, Terry s-a hotărât că banii sunt prea puţini pentru a îşi pune în pericol sănătate. Acum fostul căpitan al lui Chelsea cere un salariu de 3.2 milioane de euro pentru cele nouă luni pe care ar urma să le petreacă la Spartak. 

Afla mai multe despre: john terryspartak moscovasalariumarirebani 

viewscnt
Articole similare