Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Theo Walcott şi-a anunţat retragerea la 34 de ani. Mesajul postat de fostul atacant al naţionalei Angliei

Theo Walcott şi-a anunţat retragerea la 34 de ani. Mesajul postat de fostul atacant al naţionalei Angliei
Comentarii

Theo Walcott s-a retras din fotbal la vârsta de 34 de ani, a anunţat fostul jucător al lui Arsenal şi al naţionalei Angliei.

Produs de academia clubului Southampton, Walcott s-a transferat la Arsenal la vârsta de 16 ani, în 2006, marcând 108 goluri pentru ''tunari'' în 397 de apariţii.

Walcott a câştigat două Cupe ale Angliei (2015, 2017), precum şi două Supercupe (2015, 2017), în cei 12 ani petrecuţi la clubul londonez.

Theo Walcott, care a adunat 47 de selecţii în naţionala Angliei, a semnat cu Everton în 2018, înainte de a reveni la Southampton în sezonul 2020/2021.

''Primul moment în care mi-am pus ghetele de fotbal la zece ani a fost începutul unei călătorii speciale pentru mine. De la fotbal în parc cu prietenii la a juca pe cele mai mari stadioane, în faţa unor mari mulţimi în toată lumea.

Aş vrea să le mulţumesc tuturor managerilor şi antrenorilor cu care am lucrat, în special lui Harry (Redknapp), pentru că mi-a oferit şansa debutului (la Southampton), şi lui Arsene (Wenger), pentru că mi-a oferit încredere şi susţinere când am venit la Arsenal, la doar 16 ani", a scris Walcott într-un mesaj pe platforma X, cunoscută anterior ca Twitter.

Walcott a devenit cel mai tânăr jucător din istoria naţionalei Angliei, la 17 ani, când a evoluat într-un meci amical câştigat în faţa Ungariei, pe Old Trafford, în 2006.

Afla mai multe despre: walcott 

viewscnt
Articole similare