Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thiem l-a învins pe Zverev şi joacă finala Turneului Campionilor. Meciul contra lui Stefanos Tsitsipas este în direct ACUM la Telekom Sport

Thiem l-a învins pe Zverev şi joacă finala Turneului Campionilor. Meciul contra lui Stefanos Tsitsipas este în direct ACUM la Telekom Sport

Tenis

Comentarii

De aproximativ o oră şi jumătate a avut nevoie Dominic Thiem pentru a trece de Alexander Zverev. Numărul 5 mondial joacă finala Turneului Campionilor de la Londra, acolo unde îl va întâlni pe Stefanos Tsitsipas.

Update: Se joacă decisiv. Grecu a câştigat clar setul doi cu scorul de 6-2

Update: Dominic Thiem a câştigat primul set al finalei cu Stefanos Tsistispas. Setul a ajuns la tie-break acolo unde austriacul a fost mai lucid şi a avut mai mult noroc. 

Thiem s-a impus în primul set la 5, iar în cel de-al doilea la 3. Cu toate că Zverev a avut un procentaj mai mare la primul serviciu, dar şi un număr mai mare de aşi, el nu a putut face faţă până la final jocului excelent impus de Thiem.

Acesta a salvat patru mingi de break din patru situaţii şi a trimis 21 de lovituri câştigătoare. Zverev a avut nu mai puţin de 25 de greşeli neforţate şi un procentaj de 28% la punctele câştigate atunci când s-a aflat la primite.

Thiem  vs Tsitsipas, finala de la Turneul Campionilor

Dominic Thiem a câştigat patru din cele 6 meciuri disputate contra lui Stefanos Tsitsipas. Grecul este însă clar jucătorul mai în formă, un detaliu pe care l-a confirmat prin "execuţia" la care l-a supus pe legendarul Roger Federer (victorie în două seturi, 6-3/6-4)

Austriacul, al cincilea jucător al lumii este dezavantajat şi de înălţime, un atu care îl poate ajuta şi mai mult pe Stefanos, jucător aflat oricum într-o formă mai bună.

Va fi a doua finală dintre cei doi după cea de la Beijing din acest an, una tranşată de Thiem, 3-6/6-4/6-1. Thiem a pierdut anul trecut pe Outdoor Hard în faţa lui Stefanos Tsitsipas la ATP Masters 1000 din Canada. Finala de la Turneul Campionilor va fi în direct la Telekom Sport, duminică de la ora 20:00

Afla mai multe despre: thiemzverevturneul campionilor 

viewscnt
Articole similare