Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ţi-ar plăcea să vii în Europa, mai aproape de naţională?” Florin Tănase a oferit un răspuns surprinzător

„Ţi-ar plăcea să vii în Europa, mai aproape de naţională?” Florin Tănase a oferit un răspuns surprinzător

Stranieri

Comentarii

Florin Tănase, fotbalistul celor de la Al Okhdood, s-a întors în ţară pentru a sărbători Anul Nou alături de familie.

„Ţi-ar plăcea să vii în Europa, mai aproape de naţională?” Florin Tănase a dat un răspuns surprinzător

La sosirea în România, fostul jucător de la FCSB a fost întrebat inclusiv dacă şi-ar dori să revină în Europa pentru a fi mai aproape de naţională înainte de Campionatul European din 2024, găzduit de Germania.

Surprinzător sau nu, Florin Tănase a explicat că nu-şi doreşte să se întoarcă în Europa, susţinând că nivelul fotbalului din Arabia Saudită este unul foarte ridicat.

„Normal, orice jucător îşi doreşte să facă parte din acest lot. Sper să fiu sănătos, să am evoluţii bune şi vom vedea. (n.red. Ţi-ar plăcea să vii în Europa, să fii mai aproape de naţională?) Nu mi-ar plăcea, pentru că acolo este un campionat puternic. Ajung repede cu avionul, patru ore.

(n.red. Te duci cu gândul către EURO?) Clar, începând din ianuarie, din cantonament, focusul e să te pregăteşti cât mai bine, să fii cât mai puternic şi să ai evoluţii cât mai bune, fiindcă numai aşa poţi să ajungi acolo. Cred că România poate fi o surpriză plăcută la acest EURO”, a spus Florin Tănase pe aeroport.

Florin Tănase şi porecla perfectă pentru Gigi Becali: „Ţin legătura des cu domnul Ferguson!” Ce a spus despre şansele la titlu ale FCSB

„La cum s-au desfăşurat lucrurile, cred că FCSB putea să aibă şi mai multe puncte avans, dar sunt bune şi acestea 8. Sper să fie anul lor. Mai sunt multe meciuri. Dacă le vor trata serios pe toate şi le vor juca ca pe o finală cu siguranţă ei vor câştiga pentru că valoarea e de partea lor.

Cu domnul Gigi Becali am mai vorbit. Ţin legătura des cu Ferguson. O să merg la el acum după Anul Nou şi o să mai vorbesc cu el. Am mai vorbit şi cu foştii colegi. Cu Coman, cu Radunovic”, a declarat Florin Tănase.

 

Afla mai multe despre: florin tanasearabia sauditaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare