Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tiger Woods a scăpat de închisoare după ce a pledat vinovat pentru conducere periculoasă

Tiger Woods a scăpat de închisoare după ce a pledat vinovat pentru conducere periculoasă

Alte sporturi

Comentarii

Jucătorul de golf Tiger Woods a pledat vinovat pentru conducere periculoasă şi a scăpat de închisoare, conform unei înţelegeri cu procurorii. Woods era judecat după ce a fost găsit dormind în maşina sa pe un drum din apropiere de Jupiter, Florida.

Datorită acestui acord cu justiţia, jucătorul american a evitat inculparea pentru conducere sub influenţa unor substanţe neautorizate, care l-ar fi putut duce la închisoare.

Potrivit acordului cu justiţia, Tiger Woods va fi pus sub control timp de 12 luni, va achita 250 de dolari, va efectua 50 de ore de muncă în folosul comunităţii şi va urma un program de reabilitare şi terapie. El nu va putea să aibă alcool, droguri sau medicamente fără prescripţie medicală.

La 29 mai, Tiger Woods, în vârstă de 41 de ani, a fost reţinut câteva ore în Florida, după ce a fost găsit dormind în maşina sa, care avea motorul pornit şi farurile aprinse, pe un drum. Iniţial, poliţiştii au crezut că sportivul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Însă raportul toxicologic, publicat luni, a arătat că Woods luase mai multe medicamente puternice. Testul urinar a relevat prezenţa în organismul său a substanţelor hidrocodon, conţinută de Vicodin, un medicament antidurere pe bază de opium, hidromorfon, un alt analgezic puternic, şi alprazolam, antidepresiv cunoscut şi sub numele de Xanax.

Alte două molecule depsitate au fost zolpidem, un somnifer vândut sub numele de Ambien, şi THC, un compus chimic al marijuanei.

Woods a afirmat că a luat în trecut aceste medicamente cu acceptul unor specialişti, dar a recunoscut că nu mai avea prescripţie medicală pentru ele.

Woods a stat departe de terenul de golf timp de 15 luni în perioada 2015-2016, din cauza problemelor avute la spate. La finalul anului 2016, el a revenit în competiţii, dar anul acesta a trebuit să le abandoneze din nou, după numai două turnee. La finalul lunii aprilie, Woods a fost operat a patra oară la spate, din 2014.

Afla mai multe despre: tiger woodsgolfcondamnare,  

viewscnt
Articole similare