Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tiger Woods, incert în privinţa viitorului său în circuitul profesionist: "De asta vreau să mă ocup mai întâi!"

Tiger Woods, incert în privinţa viitorului său în circuitul profesionist: "De asta vreau să mă ocup mai întâi!"

Alte sporturi

Comentarii

Americanul Tiger Woods, fostul număr unu mondial în golful profesionist, a recunoscut că s-ar putea să nu mai evolueze niciodată la cel mai înalt nivel în acest sport, din cauza problemelor cu care se confruntă la spate.

"Fiecare lucru la timpul său. Vreau să mă ocup mai întâi de sănătatea mea, pentru a fi sigur că nu voi mai avea dureri. Apoi voi aştepta să văd ce îmi va spune chirurgul. Mă antrenez, devin mai puternic, însă nu am lucrat însă la muşchii care mă ajută să practic golful", a explicat Woods, absent de pe terenurile de golf din luna februarie.

În vârstă de 41 ani, Tiger Woods are în palmares 79 de victorii în circuitul PGA şi a fost timp de 683 de săptămâni lider mondial, iar câştigurile din golf şi contractele publicitare au depăşit un miliard de dolari pe parcursul întregii sale cariere.

După câştigarea turneului US Open în 2008, Woods nu a mai obţinut rezultate notabile din cauza problemelor la spate, în urma cărora a suferit patru intervenţii chirurgicale, ultima în aprilie 2017.

Woods s-a aflat cu câteva luni în urmă în atenţia presei după ce a găsit de poliţişti dormind la volanul maşinii sale, cu motorul şi farurile pornite, pe o şosea din Florida. După eliberarea sa, el a explicat că nu se afla sub influenţa alcoolului, ci a făcut o reacţie neaşteptată la un medicament.

Afla mai multe despre: tiger woodsgolfproblemesanatateanunt 

viewscnt
Articole similare