Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tigroaicele, pregătite de duelul cu Perla Lublin din Liga Campionilor la handbal feminin

Tigroaicele, pregătite de duelul cu Perla Lublin din Liga Campionilor la handbal feminin

Handbal

Comentarii

CSM se apropie încet, dar sigur de calificarea în grupele principale ale Ligii Campionilor. Are 3 puncte după primele două meciuri şi sâmbătă o întâlneşte acasă pe codaşa grupei, Perla Lublin. Revenite în grupele Ligii după 4 ani, polonezele au pierdut primele două partide.

”Cred că asta ar fi una din cele mai mari capcane, să ne considerăm superiori sau dinainte învingători, nu de alta, dar sportul a demonstrat de atâtea ori că nu tot timpul cei favorizaţi iniţial pe hârtie sunt cei care şi câştigă”, a spus Adi Vasile.

După un start de sezon mai ezitant, CSM a început să arate un joc mai consistent. În plus, Cristina Neagu se antrenează cot la cot alături de colegele sale şi e aproape de a reveni pe teren, după aproape 10 luni de absenţă.

Crina Pintea se aşteaptă la un joc solid din partea adversarelor:”Odată ce jucăm în Champions League, vă daţi seama că toată lumea îşi doreşte să joace cât mai bine, cât mai frumos, să câştige. La fel şi mâine, ele nu vor veni aici să spună hai, poftim, câştigaţi voi, că noi plecăm acasă. Nu, normal, o să vină să se bată şi asta trebuie să facem şi noi, să ne batem din primul minut până în ultima secundă” - Pintea.

Linnea Torstenson aşteaptă fanii la sală, în număr cât mai mare: ”Ceea ce am obţinut până acum nu mai valorează aproape nimic, dacă nu vom avea o prestaţie bună mâine. Însă cu galeria de la Polivalentă avem o şansă foarte bună”.

Afla mai multe despre: csm bucurestiadi vasilecristina neagu,  

viewscnt
Articole similare