Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Timişoara a scos un egal cu Viitorul, dar Ionuţ Popa e cu gândul la FCSB: ”Ăla e meciul jucătorilor! Eu nu mă bag, să-mi arate ei că au...”

Timişoara a scos un egal cu Viitorul, dar Ionuţ Popa e cu gândul la FCSB: ”Ăla e meciul jucătorilor! Eu nu mă bag, să-mi arate ei că au...”
Comentarii

Ionuţ Popa s-a arătat mulţumit de remiza scoasă de ACS Poli Timişoara la Viitorul, scor 1-1, şi deja se gândeşte la partida din Cupa României cu FCSB! Antrenorul timişorenilor speră într-o reacţie de moral a fotbaliştilor săi, după umilinţa de pe Arena Naţională.

”Este un rezultat norocos pentru noi, Viitorul a jucat mult mai bine, cel puţin în prima repriză. Am văzut că Hagi a fost nemulţumit de arbitraj, eu i-am felicitat, nu ştiu ce să zic.

Mă bucur că nu ne-a bătut campioana României, deşi ne-au dominat clar. Încă îmi pare rău de meciul cu FCSB, dar acolo ne bătea şi o echipă de divizia C, am fost într-o stare jalnică atunci, dar poate ne luăm revanşa în Cupa României.

Jucătorii trebuie să-mi arate că au ouă la meciul cu Steaua. E meciul lor, revanşa lor, eu nici nu mă bag”, a spus Ionuţ Popa.

”Am văzut că am culoar şi am vrut să profit şi am dat la poartă, cam aşa ar fi pe scurt momentul în care am dat gol. Ştiam că Viitorul joacă bine acasă, a dominat toate meciurile, dar noi ne mulţumim cu acest punct.

Sperăm acum să mai şi câştigăm, că avem multe egaluri consecutive. Cel mai important e să nu pierdem pentru că încă sperăm la playoff. Avem nevoie şi de jocul rezultatelor, dar noi ne facem treaba pe teren şi vedem ce va ieşi”, a spus Ciucur, la Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: ionut popatimisoarafcsbsteauaviitorul 

viewscnt
Articole similare