Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Timişoara şi-a dat afară antrenorul înaintea meciului din acest week-end: "Din păcate, aceasta a fost decizia pe care am luat-o!"

Timişoara şi-a dat afară antrenorul înaintea meciului din acest week-end: "Din păcate, aceasta a fost decizia pe care am luat-o!"

Fotbal intern

Comentarii

Politehnica Timişoara a reziliat, de comun acord, contractul cu antrenorul principal Bogdan Andone. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani şi-a motivat decizia, mulţumind, în acelaşi timp, tuturor celor implicaţi în destinele clubului alb-violet.

„Vreau să mulţumesc tuturor, pentru şansa pe care mi-au oferit-o în vară, de a antrena un club atât de iubit precum Politehnica Timişoara. Nu în ultimul rând, mulţumesc suporterilor, care înseamnă, practic, totul pentru această echipă. Le mulţumesc pentru susţinere, au fost mereu aproape şi alături de echipă. Din păcate, aceasta a fost decizia pe care am luat-o, chiar înaintea meciului cu Clinceni. A fost decizia mea, am avut discuţii cu băieţii, care au încercat să mă convingă să rămân, însă în cele din urmă, pe cale amiabilă, am rămas la prima mea hotărâre. E o decizie grea, dificilă, dar care, poate, e pentru binele echipei şi pentru binele clubului pe viitor”, a declarat Bogdan Andone, care a condus ieri după-amiază ultimul antrenament al echipei.

Obiectivul acesta, de clasare a echipei în primele trei locuri, mi l-am impus eu. Noi, oamenii apropiaţi echipei şi jucătorii am încercat să ne batem acolo, în faţă, dar probabil că încă nu eram pregătiţi pentru această luptă. În acelaşi timp, sunt foarte mulţumit de munca depusă aici. Obiectivul iniţial era clasarea în primele zece locuri, care apoi a devenit 1-8, iar în momentul de faţă suntem în grafic. Echipa joacă ofensiv, plăcut, un stil de joc apreciat de mulţi din lumea fotbalului. Cel mai important lucru e că lumea vine şi ne susţine, iar la finalul unor jocuri fără victorie, cum au fost cele cu Chindia şi Clinceni, suporterii au plecat mulţumiţi acasă de jocul echipei”, a mai spus Andone pentru druckeria.ro

Afla mai multe despre: asu poli timisoaradeciziedemisiereziliereplecarecontract 

viewscnt
Articole similare