Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţinta lui Wenger! Francezul are un Plan B dacă Arsenal îi pierde pe Sanchez şi Ozil. Omul de 70 de milioane de euro dorit pe Emirates

Ţinta lui Wenger! Francezul are un Plan B dacă Arsenal îi pierde pe Sanchez şi Ozil. Omul de 70 de milioane de euro dorit pe Emirates

UEFA Europa League

Comentarii

Alexis Sanchez şi Mesut Ozil vor intra în iarnă în ultimele şase luni de contract cu Arsenal, iar cei doi vor părăsi aproape sigur gruparea londoneză, fiind liberi să negocieze cu orice echipă.

Tunarii se pregătesc deci de pierderea celor doi mijlocaşi ofensivi, iar presa din Anglia notează că Arsene Wenger a pus ochii pe starul lui Olympique Lyon, Nabil Fekir.

Cotat la aproape 70 de milioane de euro, Fekir (24 de ani) a fost comparat cu Lionel Messi de patronul lui Lyon, Jean-Michel Aulas, iar la Arsenal ar avea şansa să joace din nou alături de Alexandre Lacazette.

Internaţionalul francez s-a format la Lyon şi a făcut pasul spre prima echipă în 2013, fiind ulul dintre cei mai importanţi jucători ai lui OL în ultimele două sezoane.



Conform Daily Mail, Arsenal ar putea avea concurenţă importantă pentru semnătura lui Fekir, mijlocaşul fiind dorit şi de Barcelona. Catalanii văd însă în Fekir doar o variantă de rezervă în cazul în care aducerea lui Philippe Coutinho, de la Liverpool, nu se va concretiza.

Afla mai multe despre: fekirarsenaltransfer 

viewscnt
Articole similare