Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, încredere totală în Florin Tănase. De ce este sigur tehnicianul că fotbalistul va rămâne la FCSB

Toni Petrea, încredere totală în Florin Tănase. De ce este sigur tehnicianul că fotbalistul va rămâne la FCSB

Superliga

Comentarii

Toni Petrea a susţinut o conferinţă de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni, una în care a fost chestionat şi cu privire la Florin Tănase.

FCSB joacă, sâmbătă, în deplasare, cu CS Mioveni, de la ora 19.55, în etapa cu numărul 27 din Liga 1. 

În contextul multiplelor discuţii cu privire la plecarea lui Florin Tănase la o echipă din străinătate, Toni Petrea este convins că golgheterul vicecampioanei va continua la FCSB.

De asemenea, antrenorul bucureştenilor a vorbit şi despre poziţia de atacant central, una în care Edi Iordănescu, selecţionerul României, ar prefera să-l vadă pe Florin Tănase.

Toni Petrea a explicat situaţia lui Florin Tănase

"Cu Tănase tot au mai fost discuţii până în momentul când nu vedeem negru pe alb nu îmi făceam nicio grijă că va pleca. El cred că e un jucător matur, un jucător inteligent care nu cred că poate fi afectat atât de mult de anumite discuţii.

Îl ştiu. E un jucător foarte profesionist, se pregăteşte foarte bine şi chiar dacă va pleca în altă parte, trebuie să fie pregătit sa plece într-un campionat mai bun. Din acest motiv el se pregătea foarte bine, randamentul lui nu a scăzut, cel puţin la antrenamente.

Eu ţin cont de ce avem nevoie aici să facem. Pe mine mă interesează să câştigăm meciurile noastre. Avem un drum de urmat, trebuie să ne apropiem cât mai repede de primul loc şi să ne instalăm cât mai repede dacă e posibil. Restul nu vreau să discut despre echipa naţională. Au alte planuri, dar nu cred că e cazul să discut eu.

Avem vreo trei-patru variante de atacant. Ianis Stoica, Dumiter, Keşeru, Burlacu, Tănase. Vom vedea, în funcţie de fiecare joc în parte, adversar, starea terenului. Sunt mai multe criterii pe care le luăm în calcul. Avem jucători valoroşi şi dubluri.

Dar cum aţi putut vedea pe parcursul jocului, facem schimbări şi nu cred că e o problemă dacă un jucător intră din primul minut sau dacă intră pe parcursul jocului. S-a dovedit la Vali Gheorghe că mai bine când intră pe parcursul jocului că are un randament mult mai bun decât la începutul meciului", a declarat Toni Petrea, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsb. toni petrea 

viewscnt
Articole similare