Experiențe împreună.
You are here:

TOP INTERVIU | Alexandru Săbău l-a avut invitat pe Cristian Săpunaru. Urmăreşte aici interviul integral!

TOP INTERVIU | Alexandru Săbău l-a avut invitat pe Cristian Săpunaru. Urmăreşte aici interviul integral!

Top Interviuri

Alexandru Săbău a realizat un nou interviu de excepţie în seria TOP INTERVIURI, de această dată cu internaţionalul Cristian Săpunaru (33 ani). Îl puteţi urmări în exclusivitate la Telekom Sport.

Săpunaru a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum FC Naţional, Rapid, Elche, Porto, Zaragoza sau Astra. Dintre toate, de Rapid s-a ataşat cel mai mult.

Actualul jucător al lui Kayserispor a evoluat în Giuleşti în trei perioade distincte: prima dată între 2006 şi 2008, când a cucerit Cupa şi Supercupa României. A doua oară în 2010, sub formă de împrumut de la FC Porto, iar a treia oară în 2015, într-un moment critic pentru club, culminat cu retrogradea în liga secundă. Atacantul transformat în fundaş i-a dezvăluit lui Alexandru Săbău de unde vine această pasiune nebună pentru clubul giuleştean. 

Săpunaru a cucerit de-a lungul carierei 11 trofee, nouă dintre ele cu FC Porto. Are 22 de selecţii la echipa naţională, făcând parte din loturile pentru EURO 2008 şi EURO 2016. Debutul l-a avut pe 31 mai 2008, într-o partidă cu Muntenegru. 

Ce a făcut cu primii bani din fotbal, la ce echipă a avut cel mai mare salariu sau care a fost cea mai mare decepţie a carierei sunt alte subiecte interesante pe care le puteţi afla.

 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.