Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Torje a semnat cu Dinamo. EXCLUSIV | Ce salariu va avea mijlocaşul. Avem detalii şi despre negocierile cu Palic

Torje a semnat cu Dinamo. EXCLUSIV | Ce salariu va avea mijlocaşul. Avem detalii şi despre negocierile cu Palic
Comentarii

Gabi Torje s-a transferat oficial la Dinamo după negocieri intense, care au durat aproape o săptămână. Mijlocaşul de 28 de ani a fost împrumutat până în vară, de la Akhmet Groznîi

UPDATE 15:30 - Dinamo l-a prezentat oficial pe Gabi Torje

 

Posted by Gabriel Torje on 2 Februarie 2018

UPDATE 12:47 Telekom Sport a aflat şi ce salariu va avea Gabi Torje la Dinamo. Mijlocaşul de 28 de ani a semnat până în vară şi va fi remunerat cu 10.000 de euro pe lună. Interesant este că i-au fost trecute în contract şi bonusuri pentru cazul în care Dinamo termină pe primul loc.

Acum, oficialii lui Dinamo încearcă să-l transfere şi pe Antun Palic. Încă se negociază intens, deoarece Dinamo îşi doreşte un contract întins pe doi ani şi jumătate.


UPDATE 12:30 Dinamo a anunţat oficial că a reuşit să-l transfere pe Gabi Torje, cel care a oferit şi primele declaraţii. Mijlocaşul de 28 de ani spune că şi-a dorit foarte mult să revină la echipa pe care o iubeşte:

"Sunt bucuros că am revenit la echipa mea de suflet, mi-am dorit foarte mult să îmbrac din nou tricoul alb-roşu. Dinamo este clubul care m-a lansat în fotbalul european şi nu pot uita niciodată că aici am învăţat ce înseamnă performanţa. Sunt un om de cuvânt, un dinamovist şi aştept cu nerăbdare să joc în Ştefan cel Mare alături de cea mai frumoasă galerie din România. Nu e timp pentru declaraţii, echipa este cea mai importantă şi toţi trebuie să ne gândim doar la play-off. Doar la Dinamo Bucureşti!", a declarat Gabriel Torje pentru www.fcdinamo.ro.

Gabi Torje aparţine de Akhmet Groznîi şi va fi împrumutat la Dinamo până în vară.


Telekom Sport a aflat că Torje va fi prezentat oficial la noua sa echipă la ora 15:00. 

Atât Torje, cât şi Palic cunosc clubul, ambii evoluând în trecut pentru Dinamo. Mijlocaşul român a mai evoluat în tricoul roş-alb în perioada 2008-2011, în timp ce croatul a jucat în perioada 2015-2017. 

Dinamo i-a mai transferat în această iarnă pe Dan Nistor, Ivan Pesic şi Aitor Monroy. Totodată, Popa, Olteanu şi Mihai Popescu au revenit după împrumuturi la alte echipe. 

Afla mai multe despre: dinamogabi torjeantun palicliga 1 

viewscnt
Articole similare