Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Transferul lui Torje la Dinamo nu se mai face azi! ”Sunt ceva probleme cu actele”. Venirea în Ştefan cel Mare se amână

UPDATE | Transferul lui Torje la Dinamo nu se mai face azi! ”Sunt ceva probleme cu actele”. Venirea în Ştefan cel Mare se amână

Superliga

Comentarii

UPDATE 31.01 15:00 | Transferul lui Torje la Dinamo nu se va mai realiza azi! Mijlocaşul trebuie să mai primească 70.000 de euro de la Karabukspor şi nu e dispus să renunţe la această sumă. Abia după acest ultim hop mijlocaşul va putea deveni oficial jucătorul lui Dinamo.

Cristian Opria, agentul lui Torje, a recunoscut că există ceva probleme în negocierile cu Karabukspor, iar venirea lui Torje la Dinamo se amână: ”Sunt ceva probleme cu turcii şi cu actele lui. Transferul nu se va mai realiza azi. Între Dinamo şi Torje toate lucrurile sunt în regulă”, a spus Opria pentru Gazeta Sporturilor.


Gabi Torje mai are până să devină jucătorul lui Dinamo. Mijlocaşul de 28 de ani a obţinut acordul celor de la Akhmat Grozny să vină în România sub formă de împrumut şi a trecut deja vizita medicală pentru gruparea roş-albă. Totuşi, contractul nu a fost semnat încă.

Totuşi, din informaţiile Telekom Sport, acesta nu şi-a pus încă semnătura pe contractul cu Dinamo deoarece doreşte înainte să-şi clarifice situaţia cu Karabukspor, formaţie unde a fost împrumutat în prima parte a sezonului.

Mijlocaşul nu a fost plătit pentru perioada jucată la Karabuk şi se va adresa comisiilor UEFA pentru rezolvarea litigiului, astfel încât suma restantă să nu trebuiască să fie achitată de Akhmat, formaţie cu care se mai află sub contract până în vara lui 2019.

Torje a primit asigurări că situaţia va fi rezolvată astăzi şi va putea semna fără probleme cu Dinamo.


UPDATE 16:10 | Gabriel Torje mai are de aşteptat până să devină oficial jucătorul lui Dinamo. Mijlocaşul se află în continuare sub contract, până în iunie 2019, cu gruparea Akhmat Grozny, iar pentru a reveni în Ştefan cel Mare are nevoie de acordul ruşilor.

Astfel, Torje aşteaptă să primească dezlegarea de la echipa din Grozny şi abia apoi se va aşeza la masa negocierilor cu oficialii dinamovişti.

Torje ar urma să vină la Dinamo sub formă de împrumut, până în vară, iar o mare parte a salariului său va fi achitat de Akhmat.


UPDATE | Transferul lui Gabi Torje la Dinamo a intrat în linie dreaptă. Astăzi, mijlocaşul de bandă dreaptă e aşteptat la Bucureşti, pentru discuţii cu patronul roş-albilor, Ionuţ Negoiţă.

Mijlocaşul de 28 de ani vrea să revină în Liga 1 pentru a avea şansa să joace meci de meci şi şi-a exprimat deja dorinţa de a reveni la formaţia de la care a plecat în 2011, când a semnat cu Udinese.

Rămâi pe www.telekomsport.ro pentru informaţii de la negocieri.


Ştirea iniţială

Dinamo se pregăteşte să dea o super lovitură pe piaţa transferurilor! ”Câinii” sunt foarte aproape să-l readucă la echipă pe Gabi Torje, după ce mijlocaşul nu a reuşit să-şi găsească echipă în Turcia.

 

Conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, Gabi Torje nu s-a înţeles cu Alanyaspor şi nu va mai continua în Turcia. Mijlocaşul a evoluat ultima dată la Karabukspor, dar clubul are mari probleme financiare şi s-a despărţit de mai mulţi jucători.

Dinamo a intrat pe fir şi a reuşit să-l convingă pe Torje să revină în Ştefan cel Mare. Fotbalistul urmează să ajungă la Bucureşti pentru a purta negocierile finale cu Ionuţ Negoiţă.

Dacă totul va decurge perfect, atunci Torje va fi împrumutat de Terek, formaţie de care aparţine, pentru şase luni la Dinamo. Salariul urmează să fie suportat de ruşi.

Afla mai multe despre: dinamotorjetransfer,  

viewscnt
Articole similare