Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Torje, la fel ca Steliano Filip după eşecul de la Mioveni: ”Fără cuvinte”. Mesaj clar pentru fani: ”Nu ne convine când ne înjură”

Torje, la fel ca Steliano Filip după eşecul de la Mioveni: ”Fără cuvinte”. Mesaj clar pentru fani: ”Nu ne convine când ne înjură”

Dinamo București

Comentarii

Gabriel Torje a comentat cea mai recentă înfrângere suferită de Dinamo în Liga 1, cea de la Mioveni.

Torje, la fel ca Steliano Filip după eşecul de la Mioveni: ”Fără cuvinte”. Mesaj clar pentru fani: ”Nu ne convine când ne înjură”

Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 0-2, în etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1, iar Gabriel Torje a vorbit la finalul meciului.

Fotbalistul ”câinilor” s-a arătat profund dezamăgit după eşecul înregistrat la Mioveni, asemenea colegului său Filip.

Totodată, Torje şi-a arătat nemulţumirea faţă de suporterii care îi înjură pe jucători.

”O înfrângere grea. Nu ne mai rămâne decât barajul. Trebuie să nu ne uităm în urmă şi să ne gândim la baraj.

Nu e de datoria mea să analizez ce se întâmplă în teren. Eu trebuie să îmi fac datoria, chiar dacă joc un meci întreg, zece minute, o repriză. Trebuie să mă pregătesc să fiu la nivel ridicat. Nu mai avem nimic de a face acum, cred că trebuie să ne mobilizăm pentru ce ne-a mai rămas şi asta e barajul. 

Aşa sunt şi eu în momentul acesta (n.r. ca Filip), fără cuvinte. Cu toţii suntem vinovati, mai puţin cei care au făcut tot posibilul ca această echipă să rămână în Liga 1 de anul trecut.

Mă refer aici la suporterii care au dat bani, persoane care au dat bani, cei care s-au ocupat de reorganizare. au făcut tot ce a depins de ei.  Noi, jucatorii, nu ne am ridicat la nivelul aşteptat şi cred că acum, în al 12-lea ceas, ar trebui să ne trezim şi să câştigăm meciurile care ne au ramas şi barajul, care e cel mai important. 

(n.r. despre fani) Sunt supăraţi, ca de fiecare dată. Este normal. Îi înţelegem să ne critice. dar nu ne convine de multe ori când se nimeresc unu sau doi care ne înjură în faţă ca şi cum nu am vrea să jucăm.

Îmi pare rău pentru majoritatea suporterilor şi sunt unul-doi care te înjură în asemenea hal care personal nu îi inţeleg  Sunt suporter şi mă uit la meciurile lui Dinamo şi când nu am fost aici, dar nu am înjurat niciun jucător cum ne înjură ei ca şi cum nu am vrea să jucăm. Dacă nu am vrea, nu am fi aici. Ar fi foarte simplu să sărim acum din barcă la greu. 

Nu mai conteaza nimic, conteaza doar ce este... În continuare am aceeaşi ambiţie, nu s-a schimbat nimic. Însă poziţia din clasament, indiferent cu cât elan ai veni, îţi este puţin limitată de rezultatele pe care le avem şi acest elan trebuie să ni-l facem noi, să ne motivăm, să ne strângem, să reuşim să salvăm echipa pentru că asta e cel mai important. 

Nu este important ce va face Torje din vară, nu e important ce va face alt antrenor, nu va fi important nimic altecva. Important este în momentul acesta să salvăm Dinamo şi trebuie să facem tot ce depinde de fiecare în parte să salvăm Dinamo şi care va fi să plece, să plece cu fruntea sus”, a declarat Torje.

Afla mai multe despre: torjedinamo 

viewscnt
Articole similare