Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toronto Maple Leafs şi St. Louis Blues au oferit unul din cele mai echilibrate meciuri ale serii din NHL

Toronto Maple Leafs şi St. Louis Blues au oferit unul din cele mai echilibrate meciuri ale serii din NHL

Hochei pe gheață

Comentarii

În direct la Telekom Sport, canadienii au condus cu 1-0 până în ultimul minut al partidei, doar pentru a se vedea egalaţi şi a pierde meciul în prelungiri.

Victoria de la Toronto a pus capăt unei serii de 3 înfrângeri pentru St. Louis, care s-a apropiat la doar două puncte de primul loc în divizia Central din NHL.

Ambele echipe reveneau după pauza de o săptămână acordată la mjlocul sezonului regulat şi s-a văzut pierderea de ritm. Cei doi portari au fost în prim-plan întreaga partidă: Carter Hutton şi Frederik Andersen au parat fiecare câte 40 de şuturi, menţinând scorul de 0-0 până la jumătatea ultimei reprize.

Atunci, Connor Brown a marcat pentru Toronto în inferioritate numerică, doar pentru echipa canadiană să se vadă egalată cu 57 de secunde rămase pe cronometru, când oaspeţii atacau cu poarta goală. În prelungiri, fundaşul de 21 de ani Vince Dunn a pornit din spatele propriei porţi şi nu s-a oprit decât după ce a înscris golul victoriei pentru Blues.

Joi dimineaţă, de la ora 05:00, Telekom Sport transmite în direct un alt meci foarte tare din NHL, duelul care ar fi putut reprezenta finala Cupei Stanley din sezonul trecut: Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins.

Afla mai multe despre: toronto maple leafsst. louis bluesnhltelekomsport 

viewscnt
Articole similare