Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toşca a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu Rusescu: ”Mi-a spus că e cea mai bună alegere”

Toşca a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu Rusescu: ”Mi-a spus că e cea mai bună alegere”

Stranieri

Comentarii

Alin Toşca a povestit cum a ajuns la Betis Sevilla, într-un interviu pentru abc.es. Internaţionalul român a semnat cu Betis în ianuarie 2017 şi a devenit unul dintre jucătorii importanţi ai echipei spaniole.

Toşca este unul dintre puţinii jucători români care evoluează în campionatele tari din Europa. A ajuns în Spania la începutul acestui an, după ce Betis a trimis o ofertă pe adresa FCSB-ului. Gigi Becali a fost de acord cu propunerea de un milion de euro şi Alin Toşca a ajuns astfel într-unul dintre cele mai tari campionate din lume.

Însă şi-a adunat informaţii înainte de a-şi pune semnătura pe contract. Într-un interviu pentru abc.es, fostul fundaş al FCSB-ului a dezvăluit că l-a sunat pe Raul Rusescu înainte să semneze. Acesta a avut o experienţă nu foarte fericită la FC Sevilla, dar l-a sfătuit pe Toşca să semneze cu Betis. Fundaşul de 25 de ani este impresionat mai ales de fanii lui Betis Sevilla:

”Cred că avem cei mai tari fani din Spania. Vin mereu la antrenament când sunt porţile deschise şi ne ajută la meciurile de acasă. Înaintea de a veni aici, am avut un prieten, Rusescu, care a jucat la Sevilla. Mi-a spus: 'uite, Alin, Betis are nişte fani superbi şi este o echipă foarte bună pentru tine'. Deci ştiam deja (n.r. de fanii lui Betis). Dar vin de la Steaua, care are multă istori şi joacă mereu în Europa. Sunt obişnuit cu această presiune. Îmi place”, a declarat Alin Toşca pentru abc.es.

Afla mai multe despre: alin toscabetisraul rusescu 

viewscnt
Articole similare