Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tot sportul acum” nu e doar o lozincă! Telekom Sport transmite, în weekend, cele mai tari meciuri din handbal şi rugby

”Tot sportul acum” nu e doar o lozincă! Telekom Sport transmite, în weekend, cele mai tari meciuri din handbal şi rugby

Handbal

Comentarii

Telekom Sport va transmite, în weekend, meciurile pe care echipele CSMB-ului de la secţiile de handbal feminin şi rugby masculin le vor juca în EHF Champions League, respectiv SuperLiga de rugby.

Meciul pe care echipa de handbal feminin a CSM Bucureşti îl va disputa în compania slovenelor de la RK Krim Mercator, sâmbătă, 7 octombrie, ora 20.00, va marca debutul Cristinei Neagu în Champions League alături de noua sa echipă. Meciul va fi transmis LIVE pe Telekom Sport 1.

Bucureştenele au avut doi ani foarte buni în Champions League. În 2016, CSMB a reuşit să câştige trofeul, la prima participare, iar anul trecut a ajuns în Final 4-ul competiţiei. 

Cristina Neagu a anuţat deja că obiectuivul său la CSMB este câştigarea trofeului Champions League, ceea ce ne face să credem că vom avea parte de meciuri mari din partea echipei bucureştene.

Meci important pentru CSMB şi la rugby. Dacă sezonul trecut CSM Bucureşti încheia turul sezonului regulat pe ultima poziţie, cu o singură victorie, de acestă dată tigrii, care s-au impus inclusiv în faţa campionilor en-titre, cu bonus ofensiv, ar putea termina prima parte a acestei faze a competiţiei în fruntea clasamentului, dacă se impun în faţa Stelei.

Tigrii nu au pierdut decât o singură partida şi surprinzător au remizat cu ultima clasată, Politehnica Iaşi. În ansamblu evoluţia echipei este superioară celor din ediţiile anterioare când au cucerit medaliile de bronz. Perspectiva unei eventuale disputări a semifinalei pe propriul teren cu siguranţă dând o miză specială fiecărui meci disputat de elevii lui Eugen Apjok.

Partida CSM Bucureşti - Steaua Bucureşti va avea loc, sâmbătă, 7 octombrie 2017, ora 19:00, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf şi va putea fi urmărită în direct pe Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: handbal feminincsm bucurestirugby,  

viewscnt
Articole similare