Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toţi se dau mari rapidişti, dar nimeni nu vrea clubul! Licitaţia pentru marca FC Rapid a fost amânată din nou

Toţi se dau mari rapidişti, dar nimeni nu vrea clubul! Licitaţia pentru marca FC Rapid a fost amânată din nou

Fotbal intern

Comentarii

Licitaţia publică cu strigare pentru vânzarea mărcilor, culorilor şi trofeelor clubului de fotbal Rapid, care a avut ca sumă de pornire 3.060.000 de euro plus TVA, a fost amânată din nou deoarece, joi, nu s-a prezentat nimeni interesat să cumpere la acest preţ,

Aceasta este a doua licitaţie amânată, după ce nici la prima, programată la 9 noiembrie, nu se prezentase nimeni.

"Din cauza preţului de pornire mult prea mare, nu a venit nimeni nici la această a doua licitaţie. Trei milioane şi ceva plus TVA sunt bani mulţi, eu am spus de la început. Iar faptul că nimeni nu fost interesat să cumpere la acest preţ demonstrează că evaluarea făcută de evaluator, cea de 406.000 de euro plus TVA, era corectă. Dar Adunarea Generală a creditorilor a vrut altceva. Mă rog, chiar şi prin comparaţie cu FC Argeş şi Petrolul Ploieşti putem să ne dăm seama că în jur de 400.000 ar fi preţul pentru mărcile clubului Rapid. Păi FC Argeş a fost evaluat la 300.000 de euro şi a fost achiziţionat de Primăria Piteşti cu 550.000 de lei, iar Petrolul a fost cumpărat de Primăria Ploieşti dacă nu mă înşel, cu 84.000 de lei", a spus Florea pentru Agerpres.

Următoarea licitaţie pentru vânzarea mărcilor, culorilor şi trofeelor clubului de fotbal Rapid a fost stabilită de lichidatorul judiciar pentru 15 decembrie, iar preţul de pornire va fi cu 10% mai mic decât cel de joi, mai exact 2,754 milioane de euro plus TVA. În cazul în care nici la această licitaţie nu se va prezenta nimeni, preţul de pornire la următoarea va scădea direct la 1,7 milioane de euro.

Adunarea Generală a Creditorilor a stabilit în şedinţa sa din 26 octombrie ca preţul de pornire al licitaţiei pentru vânzarea mărcilor şi culorilor echipei giuleştene să fie de 3,4 milioane de euro plus TVA. Iniţial, o firmă specializată în evaluare stabilise ca preţ de pornire 406.000 de euro plus TVA, sumă respinsă de creditorul majoritar. 

Afla mai multe despre: fc rapidrapidlicitatieproblemebaniechipa 

viewscnt
Articole similare