Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Totul depinde de el!" Reacţia lui Dan Petrescu despre un posibil transfer al lui Stanciu. Ce a spus despre Ianis Hagi

"Totul depinde de el!" Reacţia lui Dan Petrescu despre un posibil transfer al lui Stanciu. Ce a spus despre Ianis Hagi

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a perfectat două transferuri în plin sezon, iar campania de achiziţii se va prelungi cu siguranţă şi în perioada de mercato.

Valentin Costache (Dinamo) şi Sebastian Mailat (ACS Poli) sunt cei doi tineri aduşi de CFR, mutări ce indică şi o schimbare de strategie pentru clubul ardelean, mult mai atent la jucătorii eligibili pentru regula U21.

Ianis Hagi? Poate. Stanciu? Şanse mici

În această categorie intră şi Ianis Hagi, fotbalist nemulţumit de situaţia de la Fiorentina, unde nu primeşte şanse să evolueze. Iar Dan Petrescu spune că n-ar refuza acest transfer.

"Orice jucător bun ne interesează. Nu cred că ne axăm numai pe tineri, uitaţi-vă la lotul nostru, avem un lot experimentat", a spus Dan Petrescu, când a fost întrebat de un eventual interes pentru fiul lui Gheorghe Hagi.

Un alt internaţional român aflat în căutare de echipă în această perioadă este Nicolae Stanciu, aflat de asemenea într-o situaţie dificilă la Anderlecht. Totuşi, Dan Petrescu nu crede că CFR i-ar putea face o ofertă pe măsură.

"Orice jucător bun de la naţională e interesant, dar nu au fost niciodată discuţii, nu am vorbit despre el şi nu cred că Stanciu ar dori să vină.

Din ce am înţeles, el vrea să stea într-un campionat bun. Totul depinde de el
", a declarat Dan Petrescu.

Dinamo - CFR Cluj, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport 1 şi cu faze video în timp real pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dan petrescustanciuianis hagi 

viewscnt
Articole similare