Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul despre viitorul lui Vasile Miriuţă la Dinamo: "Nu o să am niciodată linişte. I-am trădat". Cel mai mare regret al antrenorului

Totul despre viitorul lui Vasile Miriuţă la Dinamo: "Nu o să am niciodată linişte. I-am trădat". Cel mai mare regret al antrenorului

Dinamo București

Comentarii

Dinamo e la un pas să nu prindă play-off-ul Ligii 1, dar tehnicianul echipei şi-a făcut planurile până la finalul anului. Vrea să treacă de U Cluj în Cupa României, apoi să mai obţină alte trei victorii în campionat.

Chiar înaintea meciului din această seară din Cupă, Miriuţă a făcut pentru prima oară declaraţii despre ce a găsit la Dinamo după plecarea lui Contra.  “Eu niciodată n-am vorbit de ce a fost înainte, eu ştiu foarte bine ce vorbesc. Am spus că aşa am găsit echipa, dar n-am spus că am găsit-o nici prost, nici bine. N-am vorbit niciodată de Contra sau cine a fost aici. Dacă zic ceva iar se interpretează. Mi se răstălmăcesc cuvintele. Sunt jucători foarte buni, care au plecat. Pe Azer nu l-aş da niciodată, am mai spus şi de Nistor, cu toate că şi Nascimento e un jucător foarte bun. Bumba s-a pierdut. Un jucător aşa tânăr, la 23 de ani, eu nu l-aş fi lăsat. A venit pentru mine la Chiajna şi, din păcate, eu i-am trădat pe băieţii pe care i-am adus şi i-am lăsat acolo, pentru că am ales cu sufletul”, a spus Miriuţă pentru Look.

Acesta a comentat pentru sursa citată şi despre tensiunea din cadrul echipei:  “E linişte pe dracu, în cariera de antrenor n-o să ai linişte niciodată. Au fost câteva zile tulburi, dar oamenii puternici trec peste toate problemele şi noi suntem oameni puternici. Niciodată n-am regretat însă. Pe mine Chiajna nu m-a dat afară, eu am vrut să plec la Dinamo, deci am făcut nişte alegeri şi mi le asum, chiar dacă am ales cu sufletul”.

Afla mai multe despre: vasile miriutadinamoscandalproblemedeclaratiicontra 

viewscnt
Articole similare