Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ultimă oră în La Liga: la ce echipă ajunge Kevin Gameiro

Transfer de ultimă oră în La Liga: la ce echipă ajunge Kevin Gameiro

La Liga

Comentarii

La 31 de ani, Kevin Gameiro este gata de o nouă provocare. Aflat la cel de-al şaselea său sezon în La Liga, atacantul francez va semna în următoarele ore un contract cu a treia formaţie al cărei tricou îl va îmbrăca în aventura sa spaniolă.

După trei sezoane la Sevilla şi două la Atletico Madrid, Gameiro va ajunge la Valencia, formaţie care l-a curtat toată vara.

Cadena SER confirmă că negocierile dintre Valencia şi Atletico Madrid sunt finalizate, iar un anunţ oficial va fi făcut în următoarele ore.

Va fi al doilea atacant pe care Valencia îl transferă în ultima perioadă, după ce în această săptămână gruparea levantină l-a împrumutat de la Chelsea pe Michy Batshuayi.

Gameiro a marcat de 27 de ori în 83 de meciuri pentru Atletico Madrid şi de 67 de ori în 144 de de partide pentru FC Sevilla. El va concura acum în ofensiva levantină cu Santi Mina, Rodrigo Moreno, Simone Zaza şi Batshuayi.

E drept, din ce în ce mai multe surse din presa spaniolă susţin că italianul Simone Zaza ar fi aproape de o revenire în Serie A. 

Afla mai multe despre: valenciakevin gameiroatletico madrid 

viewscnt
Articole similare