Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer important pentru Chindia. Viorel Moldovan primeşte întăriri de la Dinamo

Transfer important pentru Chindia. Viorel Moldovan primeşte întăriri de la Dinamo

Liga 2

Comentarii

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei, mărturisea că echipa sa mai are nevoie de întăriri. Oficialii clubului au ajuns la un acord cu Dinamo Bucureşti pentru transferul unui internaţional de tineret.

Chindia lui Viorel Moldovan este neînvinsă în noul sezon din Liga 2. Trei victorii şi un egal au obţinut târgoviştenii în aceste prime patru runde, clasandu-se pe prima poziţie, la egalitate cu Sportul Snagov.

Antrenorul târgoviştenilor a cerut însă întăriri şi prima dintre ele vine de la Dinamo. Alin Dudea, fotbalist cu 21 de partide în Liga 1 pentru formaţia din Ştefan cel Mare este noul jucător al Chindiei. Dudea va evolua la divizionara secundă Chindia Târgovişte până la finalul sezonului competiţional 2018-2019, a confirmat şi conducerea clubului din Ştefan cel Mare prin intermedul site-ului oficial al clubului.

Alin Dudea a adunat 26 de meciuri pentru Dinamo în toate competiţiile şi a câştigat un trofeu cu echipa din Ştefan cel Mare, Cupa Ligii în 2017. Transferat în urmă cu patru ani la clubul din Ştefan cel Mare, de la CS U Craiova, Dudea a debutat în Liga 1 în partida Dinamo vs ACS Poli Timişoara, scor 2-1, pe 30 iulie 2016.

  • 9 meciuri are Dudea în Liga a II-a, în sezonul competiţional 2015-2016, pentru divizionara secundă Rapid CFR Suceava.
  • 6 selecţii a adunat Dudea pentru echipele reprezentative U21 şi U19 ale României.

Afla mai multe despre: alin dudeachindia târgovişteviorel moldovandinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare